Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı da aldık :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar uzun bir araştırmadan sonra Tepe Home dan Yatak Odası, Yemek Odası ve Salon takımımızı aldık. Evlenenlere Allah kolaylık versin gerçekten çok zor ve zorluklarıyla da güzel dönemler. Hepimizin eşyalarımızı güzel günlerde kullanmamızı diliyorum. Sevgiyle aşkla :16:

Salon takımım Tepe Home Fides,Yemek Odası Takımı İnes, hepsinin sandıklı ve yatağa dönüşmesi özellikle kullanım açısından çok avantajlı modelleri de hoşuma gitti, daha ne olsun :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Yatak odam da yine Tepeden June Karyola, Aida şifonyer, aynası ve dolabı
attachment.php
attachment.php

ufak tefek eksikliklerimizi (sehpa, tv konsolu vs) de paramız oldukça alırız artık. Büyük eşyalarımız tamamdır. Allahım evimizde oturduğumuz günleri de nasip eder inşallah.

bizde evlenirken tüm mobilyalarımızı ordan almıştık gerçekten çok kaliteli zaten ağırliğindanda belli oluyor allah kullanmayı nasip etsin inş.:12:

merhaba güle güle kullanın çok güzeller..ben de tepe home dan bakmıştım koltuk takımı ama kumaşı değiştirmek için o kadar çok para istediler ki ben de vazgeçtim..yemek masa sandalye ve konsolunuz çok hoş özellikle..hepsi uyumlu olmuş güle güle oturmak nasip etsin allah..

tekrardan her şeyin hayırlı olsun günnurum, allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, sağlıkla mutlulukla huzurla inş.

ay senin koltukları görünce kendi kendime dedim ki "bak kız akıllı koltukları koyu aldı bebeği olunca kafası rahat olacak sen de elinde bezle dolanırsın artık oraya bu döküldü şuraya şu döküldü diye." aynen içimden bu geçti :D benim köşe çok açık renk ya çok beğenerek aldım evet ama şimdiden düşünceler sardı temizliğyle ilgili :D

misafircilik de oynarız evlerimize yerleşelim istanbul'a alışalım da pastalar börekler yapar yapar yeriz birlikte :1:

tekrardan her şeyin hayırlı olsun günnurum, allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, sağlıkla mutlulukla huzurla inş.

ay senin koltukları görünce kendi kendime dedim ki "bak kız akıllı koltukları koyu aldı bebeği olunca kafası rahat olacak sen de elinde bezle dolanırsın artık oraya bu döküldü şuraya şu döküldü diye." aynen içimden bu geçti :D benim köşe çok açık renk ya çok beğenerek aldım evet ama şimdiden düşünceler sardı temizliğyle ilgili :D

misafircilik de oynarız evlerimize yerleşelim istanbul'a alışalım da pastalar börekler yapar yapar yeriz birlikte :1:

Ayy koltuaru alirken is yerinden ustamizla gittik o da oyle demisti ;) Aslinda farkli renk dusunebilirdim amam diger.secenekleri o kadar hosuma gitmedi cok fazla alternatifi yoktu. Kenan da begendi benim de boyle icime sindi. Ayy o bebegimiz olacagi gunler gelecek mi acaba tabi erkenn cokk hem de :9: Swnin evin cok tatli huzurlu ve tarzli gorunuyor. Insallah cok isterim misafircilik oynamayi ;) Siz hangi semtte.oturuyorsunuz?

Ayy koltuaru alirken is yerinden ustamizla gittik o da oyle demisti ;) Aslinda farkli renk dusunebilirdim amam diger.secenekleri o kadar hosuma gitmedi cok fazla alternatifi yoktu. Kenan da begendi benim de boyle icime sindi. Ayy o bebegimiz olacagi gunler gelecek mi acaba tabi erkenn cokk hem de :9: Swnin evin cok tatli huzurlu ve tarzli gorunuyor. Insallah cok isterim misafircilik oynamayi ;) Siz hangi semtte.oturuyorsunuz?

yok canım bu çok şık mobilyalarınla başka bir renk de olmazdı bence ahşabın o tonuyla yeşilin bu tonu harika oluyor.

allah izin verirse bi seneyi atlatıp bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz ama bakalım tabii nasip kısmet :D

fatih'teyiz biz canım, çok isterim ben de görüşmeyi. ya günnurum var ya ben 2 hafta kaldım evimde ve sadece kahveye kayınvalidem, görümcem bir de kaanın halası geldi misafir namına ama o eşyaları kullanmak insanlara özenle aldığın bardaklarla çay vermek peçeteleri bile kullanmak o kadar zevkli ki Allah hepimize nasip etsin.

alırken bir zevk kullanırken ayrı zevk, seni de ağırlarım inşallah o meşhuuuur çay setimle :D

yok canım bu çok şık mobilyalarınla başka bir renk de olmazdı bence ahşabın o tonuyla yeşilin bu tonu harika oluyor.

allah izin verirse bi seneyi atlatıp bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz ama bakalım tabii nasip kısmet :D

fatih'teyiz biz canım, çok isterim ben de görüşmeyi. ya günnurum var ya ben 2 hafta kaldım evimde ve sadece kahveye kayınvalidem, görümcem bir de kaanın halası geldi misafir namına ama o eşyaları kullanmak insanlara özenle aldığın bardaklarla çay vermek peçeteleri bile kullanmak o kadar zevkli ki Allah hepimize nasip etsin.

alırken bir zevk kullanırken ayrı zevk, seni de ağırlarım inşallah o meşhuuuur çay setimle :D

Bizim daha nerede.oturacagimiz belli olmadi onu da haftaya atlatiriz insallah ben de isterim country havasiyla cay icmeyi ;) Soyle.masa ortusu pecete halkalari kullanilabilir mi acaba aldik ama ;))) Cok sevindim siz erken cocuk sahibi olacaksi.iz desene yine de kismet buisler biz bi.y sene bekleriz diyoruz da daha kucuk benim kocam ama.ayni yastayiz. Son senelerimizde hoc vakit ayiramadik gorusemedik cok ayri dustuk insallah maddi olarak da.biraz rahatlamis olursak biz de dusunecegiz. Cok heyecanli gercekten umarim mutlulugunuz daim olur ;)

çok gzel bi seçim yapmıssınz gunnurm o markadan almakla, güle güle oturun cnm benm, bnde izinden geliorm kii:)))
yatak odanın sadeliğine bayıldm bu arada:69: ne kdra aldn yatak odasını

Son düzenleme:
çok gzel bi seçim yapmıssınz gunnurm o markadan almakla, güle güle oturun cnm benm, bnde izinden geliorm kii:)))
yatak odanın sadeliğine bayıldm bu arada:69: ne kdra aldn yatak odasını

Canım beğenmene sevindim dur tek tek söyliim :) Yatak odasının küçük komodinlerini almadık fazlalık gibi geldi bir de tanesi 286 TL idi garip şekilde yüksek :53: Sonra Karyola, Gardrop, Şifonyer toplamda indirimle ve bonusa özel 12 taksit 4 ay ertlemeyle 3520 ye mal oldu. Düşündüğümden de uyguna geldi böylece :) Yatağımızıda Bed-line dan viskoelastik bir yatak olan avensis modelini aldık çok rahattı gerçekten. O da 850 TL ye düşmüş ve iki adet visco yastık ve bir adet çift kişilik yatak hediyesi vardı. Koltuk takımı+masa+sandalyeler ve konsol ise toplamda 4960 TL ye mal oldu. İndirimle gerçekten %40 kar etmiş olduk. Carrefourdaki mobilyalar bile bizim aldıklarımızla aynı fiyattaydı özellikle koltuk takımı çok uygun geldi bana nedense. Umarım sen de içine sinen ve beğendiğin şeyleri alırsın canım hem de hepsini indirimlee :16::16:

mobilyaların çok güzel tepe home olmasına ragmen fiyatlarınıda çok uygun almışsınız güle güle oturun :) :nazar:

Kızlar salonum için ikeadan şu perde kombinasyonu çok güzel olur gibi geldi sizce :)) Ayrıca bu Tv Sehpası ve orta sehpalarından biri de güzel kombin olur mu? Gerçi daha var ama şimdiden araştırayım dedim. İstanbulda bildiğim yer pek yok İkea, Koçtaş, Bauhouse,Praktiker gibi yerlere gideceğiz ıvır zıvır için

$ikea alvine perde.webp$stockholm perde-salon.webp$20120801_170016.webp$20120801_165958.webp$koltuk masa (3).webp$koltuk masa (5).webp$koltuk masa (11).webp

Eklentiler

• $stockholm tv sehpası.webp
    $stockholm tv sehpası.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 208
  • $stockholm-sehpa.webp
    $stockholm-sehpa.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 223
  • $stockholm-sehpa-kare.webp
    $stockholm-sehpa-kare.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 354
Son düzenleme:
mobilyalarınız çok güzel tülüde beğendim ama sanki perde biraz odayı daraltır gibime geldi..güle güle kullanın..

mobilyalarınız çok güzel tülüde beğendim ama sanki perde biraz odayı daraltır gibime geldi..güle güle kullanın..

Haklı olabilirsiniz aslında fon olarak bej tonları mı olsa yoksa eve renk katmak amacıyla farklı tonlara mı kaçsam bilemedim. Çok desenli şeyleri sevmiyorum aslında. Çok teşekkürler.

Yukarıda verdiğim sehpalar olmaz gibi geldi sanki :)) Renk olarak açık tonlarda veya daha renkli şeylerle de kombin olabilir.

$ellypso_turuncuyansehpa.webp$archangel.webp$benno tv sehpası.webp$linear_ahsapcsehpa1.webp$mandalina1.webp$natura_ortasehpa1.webp$treepodgul2.webp sallanan sandalyelere de bayılıyorum bunları da altıncıcaddeden buldum. Farklı renklerde denenebilir. Karar vermek zor.

Son düzenleme:
mobilyalarını çok beğendim benim de aklımda tepe home var. kaç sefer gittim baktım. takımları çok modern çok beğeniyorum fiyatlarıda umduğum gibi çok pahalı deilmiş.umarım ben evlenene kadar kampanyaları devam eder :27: gerçi kalitesi konusunda bir fikrim yok ama sonuçta bizimle yaşıcak deilller ya :21: iyi günlerde kullan :nazar:

mobilyalarını çok beğendim benim de aklımda tepe home var. kaç sefer gittim baktım. takımları çok modern çok beğeniyorum fiyatlarıda umduğum gibi çok pahalı deilmiş.umarım ben evlenene kadar kampanyaları devam eder :27: gerçi kalitesi konusunda bir fikrim yok ama sonuçta bizimle yaşıcak deilller ya :21: iyi günlerde kullan :nazar:

Çok teşekkürler canım inşallah sen de evleneceğin zaman kampanyalara denk gelirsin normal fiyatları pahalı gelmişti bana ama indirimle evet dedirten fiyatlarla karşılaştım :))

Back
X