Mobilyalarımı aldım

Nazife2

paşam
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
171
8
118
Balıkesir
DOĞTAŞ - Aragon Antik Meşe Yemek OdasıDOĞTAŞ - Pearl Salon Takımı Kızlar sizlerinde değerli fikirleriyle sonunda mobilyalarımı aldım. koltuklarımı kahve kombininden bıktığım için gri tay tüyü kumaş olarak seçtim. Evin geneli soluk ve soğuk olmasın diye yasyıkları grili yeşilli kombinledim. $12052012762.webp sizce nasıl
siparişleri verdim. Diyorum ki bu yeşiller sadece yastıklarda kalsın perde ve halı gri tonlarda olsun ne dersiniz?

benim hayalimde bu yeşillerle bir salon yapmak ben sizin yerinizde olsam bu iki kumaşı koltuklarda kullanırım.gri siyah beyaz artık her evde gördüğümüz renkler.bu kumaşlara bide düz krem rengi halılar alırsınız .ayrıca aldığınız yemek odasına bu renkler çok yakışacaktır kahvenin tonları ve yeşilin tonları doğanın renkleri yani ...ben hayal ettim çok güzel olur diye düşündüm.ayrıca yemek odanızda doğtaştaki favorilerimden ..güle güle kullanın ...

bence de hoş olmuş yalnız sade gri bir koltuk takımını yaparsan yastıklarını yeşil ve pembeden yana kullan ve yine halında gri pembe olsun objelerinide pembe kullanırsan hem şık olur hemde evi sıcak gösterir eşyaların hayırlı olsun güle güle kullan canım:nazar:

Bence güzel kombinlemişsin canım fakat halılarda ve perde fonundada yeşil kullanırsan daha hareketli olabilir.güle güle kullan çok güzel olmuş.

benim hayalimde bu yeşillerle bir salon yapmak ben sizin yerinizde olsam bu iki kumaşı koltuklarda kullanırım.gri siyah beyaz artık her evde gördüğümüz renkler.bu kumaşlara bide düz krem rengi halılar alırsınız .ayrıca aldığınız yemek odasına bu renkler çok yakışacaktır kahvenin tonları ve yeşilin tonları doğanın renkleri yani ...ben hayal ettim çok güzel olur diye düşündüm.ayrıca yemek odanızda doğtaştaki favorilerimden ..güle güle kullanın ...

"kahve ve yeşil doğanın tonları" yorumunuza bayıldım. Tamamen iç güdüsel bi seçimmiş demekki benimki:) Desenli ve düz yeşil kumaşı artık koltuklarımda kullanamam çok geç siparişi verdik. Ama bu koltukların önemli bir parçası yastıkları. Çünkü yaslanılan kısımın tamamı onlardan oluşuyor. benim şimdiki çıkmazım yeşili perde fonunda veya halıda(oda çok zor) kullanmam gerekirmi? Hiç bir şık halıda yeşil rengi görmedim bu güne kadar.

çok güzel seçimler yapmışsınız. çok bğendim. yastık kumaşının desenide çok güzel. soruna gelince bence kumaş içinde geçen mint yeşili tonunda olmalı fon perdeler.tüller de kırık beyaz tonlarında yada açık krem falan. koltukların genel kumaşı gri olacağı şçin hem koltuklar gri hem perdeler gri olursa bi süre sonra tekdüze bi görüntü olur gibi düşünüyorum. halılara gelince mint yeşili içinde olan bi halı uyar . mesela gri mint krem bi arada desenlerde falan

Back
X