Mobilyalar Hangi Firmadan?

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
evliym ama yeni ev kuracagım için fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..
mobilyalarınızı hangi marka almayı düşünüosunuz yada alanalar varsa memnunlarmı...
iiyisiyle kötüssüyle lütfen düşüncelerinzi yazarmsnz?
benim gibi mobilya alıcak akadaşlara fikir vererek yardımcı olabilrmsnz???

ben doğtaş tan yemek odası ve yatak odası, tepe mobilyadan da koltuk takımı ve köşe takımını düşünüyorum.

benim bekar evimdeki köşe koltuğum yataş. çok memnun değilim açıkçası, 3 senelik koltuğun süngerleri ve kumaşı bence fazlaca yıprandı.
şu anki mobilyaları teleset ve koala mobilya karma. ben çok memnunum, fiyatına göre oldukça iyiler
beyaz eşyalarım da siemens ve tüm beyaz eşyalarımdan çoooook memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

bence mobilya almak için klasik düşünüyorsan ankaraya modern düşünüyorsan da inegöle bakmadan alma
çünkü buralar üretim yerleri olduğu için fiyatları çok daha yugun oluyor
onun dışında istanbul yada izmirde bir sürü yer gezeceğne geliyorsun zaten bütün işyerleri bir bölgede seçenek çok kararının veriyorsun
hem SSH hizmeti de birçok büyük firmaya göre çok daha iyi

mobilyanın kalbi kayseride yaşıorum ama adamakıllı bi mobilya bulamıorum...

doğtaşın scarlet yatak odasına bayılıyorum onu alıcam,oturma grubunuda doğtaş silverline yada alfemo cornella alıcam fikrim değişiyo sürekli ama bu aralar bunlara taktım

kayseri serhat mobilyayı beğeniyorum çok hoş..ayrıca istikbal bellona mondi zaten kayserinin değil mi...ben istikbalden aldım oturma grubunu 5 yıl oldu hala ilk günkü gibi bizim kız da zıp zıp zıplıyor ama kanepeleri güzel ne yalan söyliim..ama yatak ve yemek odasında klasik olacak bence ..modüler değil de eskitme tavsiye ederim..daha asil duruyorlar..diğerleri genç odası gibi....

ben oturma grubumu hukla aldım, son derece memnunum. yatak odası, yemek odası, TV sehpası grubum da istikbal marka ve çoookkkk beğenerek aldım. toplam 9000 tuttu. peşinde daha da uyguna gelir.(deri baza ve başlık aldım, yatağının fiyatı da buna dahil). kalitesi zaten tartışılmaz... bi yönden kötü olabilir.Ablam yıllardır hiç bişey olmadı, değiştirmeye bahanem yok diye sızlanıyo.. :KK70:

yaa bu evgör mobilyadan alıp kullanan var mı? kalitesi nasıldır yanii?

yaa bu evgör mobilyadan alıp kullanan var mı? kalitesi nasıldır yanii?

Canim evgörün ürünlerine ben de baktım güzel şeyler var, geçen gün bi arkadaşım gitti bakıp fiyat almak için ama ürünler kaliteli değilmiş bi mor koltuk takımı vardı onu çok begenmişti o ama diyo ki bebek koltugu gibi standart bi ölçüsü yok çok igrenç diyo

Ben size doğtaşı öneriyorum.Ço şık ve kaliteli ürünleri var.Ben elegance yemek ve yatak odasını aldım.Çokta güzeller...

kızlar bende kısa bi süreliğine doğtaş ta çalıştım,benimde favorim elegance oturma grubuydu:KK66: şimdi bide yeni bi takım çıkmış..oda güzel...fatma canm ben sattım belki de kız sana o takımlarısositososito

Ben doğtas sevmiyorum , halamın yazlığı bulunduğu yerde baska firma olmadığından tüm esyaları dogtastan almıstı ve sadece yazdan yaza gittiği halde çok kötü çıktı ürünler.Ayrıca tasarımları cok sıradan bence hep aynı renkler aynı modeller kücük değişiklikler hepsi bu! Tabi fiyatı uygun o ayrı.

X