Mobilya

Y.....m mobilya diye bir sitede ürün 5940tl sizin aldığınız normal yani uygun bir fiyat bence. Muhtemelen sitenin eski hali Google da kayıtlı kalmıştır. Sitesinde şuan o takım görünmüyor. Yine de arayın isterseniz ayıp değil bence ama ararken bence çok çıkışmayın sonra pişman olmayın derim. Firmanın sitesinde 6000 den aşaa yatak odası takımı zaten görünmüyor.
Bende kampanyalı ürünlerde bile baktım arkadaşın dediği gibi yok siz eski kampanya fiyatına denk geldiniz sanırım fiyat güncel fiyattır mağazadan aldığınız fiyat doğrudur bence bu ürünün salonu da bende gayet memnun kaldım bende mağazadan kampanya fiyatına aldım 2017 de güle güle kullanın

Bende kampanyalı ürünlerde bile baktım arkadaşın dediği gibi yok siz eski kampanya fiyatına denk geldiniz sanırım fiyat güncel fiyattır mağazadan aldığınız fiyat doğrudur bence bu ürünün salonu da bende gayet memnun kaldım bende mağazadan kampanya fiyatına aldım 2017 de güle güle kullanın
Şu an içim rahatladı gerçekten memnun kaldığınıza sevindim bu düğün alış verişi çok sıkıntılı bir süreç stres oldum durduk yere :)

İade edemiyorum zaten düğüne çok az bi sürem kaldı artık değiştirirlerse değişim yapmaya çalışıcam resim yollamaya çalıştım ama gitmedi morisa ürünün ismi
Keske internetten alsaydin canim ya,ben de internetten aldım gerci ama mobilyam hasar gorunce firmayla görüştüm model kalkmış uretimden,uretiliyor ama farkli renkle.o da var. Bakiyorum simdi morisaya

Ben aldım. 15 güne gelecek dediler. Bir ay oldu gelmedi. Sürekli yalan söylediler yolda, Yok yarısı geldi . Yok sandalyede sorun var. En son zar zor iptal ettirdik .Sonradan öğrendik daha hiç yola çıkmamış ürünler. Bir de bizim bir tanıdık koltuk aldı ordan. Anlatırken ayakları ağaç diyorlar ki bize de öyle dediler. Eve gelmiş mobilya ayaklar plastik .Satana kadar her türlü yalan mübah onlara.

Ben aldım. 15 güne gelecek dediler. Bir ay oldu gelmedi. Sürekli yalan söylediler yolda, Yok yarısı geldi . Yok sandalyede sorun var. En son zar zor iptal ettirdik .Sonradan öğrendik daha hiç yola çıkmamış ürünler. Bir de bizim bir tanıdık koltuk aldı ordan. Anlatırken ayakları ağaç diyorlar ki bize de öyle dediler. Eve gelmiş mobilya ayaklar plastik .Satana kadar her türlü yalan mübah onlara.
Aynı firmadan mı aldınız

http://ergul.com.tr/?p=urun&id=204
Bu linkten bakın ben de ona şaşırdım zaten yatak odası takımlarının içinde model yok google dan detaylı arattım burda görünüyor sitedeki fiyat güncel mi değil anlamadım ki sürgülü benimki bu arada
Çok da zevksiz bir seçim olmuş ama olsun hakkınızı arayın bırakmayın.

arkadaşlar merhaba
Ergül mobilyadan mobilya alan var mı aranızda?
Bu gün bir mağazasından 6000 tl tutarında bir yatak odası takımı aldım. Mobilyayı çok beğendim indirim yaptılar daha yüksek bir fiyat söylemişlerdi. Sonra akşam mobilyanın fotoğraflarına internet sitesi üzerinden bakmak için bir girdim ki mobilyanın fiyatı kampanyalı 4500 civarı yazıyor. Bu saatte telefonla ulaşamadım acaba dolandırıldım mı uyku girmiyor gözüme :110:
15 gün içinde cayma hakkınız var..

Hanımlar görüştüm bi çok mağazasından da fiyat aldım fiyat doğruymuş

Ya aslında ben yıldız mobilya diye bi yer var mı onu bile bilmiyorum ki ergülü duymuştum girdim baktım onu çok beğendim aldım 10 güne teslim edilir dediler acelem de vardı zaten
Teslimat suresi iyiymis. Evet var yıldızmobilya 20 25 gunde gonderiyor cok guzel modelleri ve 2 sene garantisi var,heryer gibi. Lakin modeller degisiyor,aldığınız bir tv unitesinin ayağı kırılsa yedeğini isteyecek olsanız bir bakiyorsunuz modelin rengi falan degismis. Hayirli olsun mobilyanız.

Teslimat suresi iyiymis. Evet var yıldızmobilya 20 25 gunde gonderiyor cok guzel modelleri ve 2 sene garantisi var,heryer gibi. Lakin modeller degisiyor,aldığınız bir tv unitesinin ayağı kırılsa yedeğini isteyecek olsanız bir bakiyorsunuz modelin rengi falan degismis. Hayirli olsun mobilyanız.
Teşekkür ederim umarım zamanında gelir :)

merhaba canım, ben internetten .... sitesinden yaptım alışverişimi çok memnun kaldım komple düğün paketi almıştık 12.900 tl tuttu çok uygun fiyatları iptal edebilirsen incele istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X