• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Yenileme: Berjer Kaplama

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Annemlerin evlenirken aldıkları koltuk takımının berjerlerini kapladım. Eski kadife koltuk günümüz modasına uydu, pop art desenli oldu:42:
Nasıl yaptığımı merak edenler buyrun bloguma: bosugraslarmuduru.blogspot.com

$Adsız.webp

çok başarılı olmuş elinize sağlık ama belirtmeden geçemiyecem gücenmezseniz...
koltuk klasik model olduğu için, pop art bir kumaşla kaplamak yerine keşke tek renk bir kumaş kullansaydınız....
çünkü koltuk modeli klasik olunca bu kumaşı kaldırmamış..yani spor bir berjer olsaydı pop art çok yakışırdı..
yine de emeğinize sağlık...

çok başarılı olmuş elinize sağlık ama belirtmeden geçemiyecem gücenmezseniz...
koltuk klasik model olduğu için, pop art bir kumaşla kaplamak yerine keşke tek renk bir kumaş kullansaydınız....
çünkü koltuk modeli klasik olunca bu kumaşı kaldırmamış..yani spor bir berjer olsaydı pop art çok yakışırdı..
yine de emeğinize sağlık...

sağolun. Neden güceneyim, düz renk değil ama acaba küçük pembe yada lila çiçekli bir kumaşla mı kaplasaydım diye ben de düşündüm. Ama işte hayalgücüm o kadar geniş olmadığı için:) kaplamadan hangisinin daha güzel olacağını bilemediğimden koltuğa göre değilde beğendiğim kumaşa göre seçim yapmış oldum...

sağolun. Neden güceneyim, düz renk değil ama acaba küçük pembe yada lila çiçekli bir kumaşla mı kaplasaydım diye ben de düşündüm. Ama işte hayalgücüm o kadar geniş olmadığı için:) kaplamadan hangisinin daha güzel olacağını bilemediğimden koltuğa göre değilde beğendiğim kumaşa göre seçim yapmış oldum...

neyse olsun bakalım buda çok güzel olmuş..epey emek çekmişsiniz...güle güle kullansın anneniz...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık vallahi. ben bide mobilyanın rengini kumaşa uyum için kırmızı boyayanı gördüm oda müthiş durmuş vallahi hatta burda bir arkadaşta var çatı katı evi.

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık vallahi. ben bide mobilyanın rengini kumaşa uyum için kırmızı boyayanı gördüm oda müthiş durmuş vallahi hatta burda bir arkadaşta var çatı katı evi.

teşekkür ederim. Evet blogumda biri daha söylemiş aynı şeyi. Bir mobilyacıda bu kumaş ve kırmızı ahşap kenarlarla görmüş bu tarz bir koltuğu. Merak ettim nasıl birşey. Fotoğrafı varsa paylaşabilirmisiniz?

Back
X