Mobilya üzerindeki sıcak bardağın bıraktığı lekelere çözüm...

ewet çok güzel oluyoda nasıl çıkıyo acabaa sen çözebildinmi ben hayla çözemedim gittifisfisfis

ben de denedim mutfak masamda beyazlık gitti.hiçbir şekilde yanma falan da olmadı.teşekkürler

ne demekk bi faydası olduysa ne mutlu bana keşke herkes böle duyarlı olup paylaşsa böle güzel işe yarayanb ilgileriiiikaydirigubbakcemile5

bizde denedik yanma falan da olmadı çok güzel ,teşekkürler

:teytey::teytey:yanma olmadı demii ayy zaten nasıl yanma olurki yaa heleki cila naıl gider anlamadım geçen arkadaş bi kere yazmış yaptım masam yandı diye çok üzüldüm ben sebep oldum diyee ama sonra topiğe geri dönmeyince anladımkiiiiiiikaydirigubbakcemile3

aynen kuzenim yapmıştı evde çok korkmuştum:))) ama sonuç gerçekten harikaydı..ne iz ne koku ne de matlık yapıyor..

annemin büyük bir sehpası var ve üzerinde böyle lekeler vardı. gittiğimde ufak bir yerinde deneyeyim bakalım sonuç ne olacak =))

annemde çok utanır sıkılırdı misafirler falan geldiğinde o lekelerden bizede kuzenım söylemişti annem aklına estikçe yapar bayramlardan önce falan kadıncağız rahat bir nefes aldı :)

annemın komsusu yapmıstı sehpalara cay caydanlık vb hiç bi iz kalmadı.. simdi benımde var oturma odamdakı sehpalarda ama tek basıma yapmaya korkuyom :)) annemı beklıuıorum oyuzden bana gelsın diyee :))

annemın komsusu yapmıstı sehpalara cay caydanlık vb hiç bi iz kalmadı.. simdi benımde var oturma odamdakı sehpalarda ama tek basıma yapmaya korkuyom :)) annemı beklıuıorum oyuzden bana gelsın diyee :))

korkma şekerimm bişicik olmasssskaydirigubbakcemile3

sehpadaki verniği yakıyor . bu işlemi yaptıktan sonra verniklerseniz .daha güzel olur . tam parlak vernik almayın ama

Niye benimki olmadı ama sonuç korkunç.. Hem vernigi gitti yandı soyuldu bişi oldu hem iyice beyazladi off...

Eklentiler

• 14891452474631631891327.jpg
    14891452474631631891327.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 45
X