Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya telaşı - yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
Selamlar!
Acil olarak salon takımı almam gerekiyor. (hiç sormayın :KK43: )
Salonum çok büyük değil, bir köşe takımı, tv ünitesi, yemek masası ve konsol alacağım sadece.
İnternet sitelerini geziyorum ama köşe takımları hep küçük..
6-7 kişi sığabilsin istiyorum.
Sizinkiler ne marka ne model?
Bana bi marka / model önerebilir misiniz çok acil :/

Benim daha eşyam filan yok gerçi ama; geçen gün kuracağımız ev için Nuev'den eşya baktım. Modüler koltukları var. Bir bakabilirsiniz bence :)

Bellona bolivya kose takimi ile iki tekli koltuk aldim ama sana tavsiyem salon icin kose takimi alma hic kullanisli degil o kadar pismanim ki

köşe takımını çok araştırdık canım nişanlımla ama vazgectik neden vazgectiğimizi anlatıyorum kkonum olarak değisebilen sabit olmayan köse al öncelikle cunku ev değiştirirsen sıkıntı oluyormus oda normal koltuk parası ve aynı koltuğa hep beraber yani misafirlerle birlikte oturmamız sıkıntılı olur diye düşşündük ama isim istiyorsan mondi ve gündoğduya bak şık ve büyüük fiyat olarakda uygun..

Selamlar Böğürlenkuşu, salonum çok büyük değil ama köşe takımları hep küçük demişsin.
Büyük köşe alırsan da salon daralmasın ya.

Bu köşe takımı nasıl ?
ankara-kose-takimi-51454-61-B.jpg

Selam Büşra salon takımları ana sayfasından açabilirsin sayfanın üst sağ tarafında göreceksin yeni konu aç butonunu.

Selamlar Böğürlenkuşu, salonum çok büyük değil ama köşe takımları hep küçük demişsin.
Büyük köşe alırsan da salon daralmasın ya.
Valla daraltcaksa koltuk daraltsın dedik biz, diğer eşyaları az tutucaz, çünkü çok insan olabiliyo sık sık, anca sığarız yani. :)

X