• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mobilya sorunu.. Fikirlerinize ihtiyaım var..

meltemsmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
4.563
4.160
198
Merhaba hanımlar..

Nişanlımla mbilya konusunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. o bilindik markaların ürünlerini almak istiyor ben de malum markaların ürünlerini beğenmiyorum..
Evimi beyaz ağırlıklı döşemek istiyorum. Bu markalarda da genel olarak kahve krem tonlarında mobilya var.Beyaz olanlar da çok sıradan.
Salonuma vitrin gümüşlük tarı şeyler almak istemiyorum.sadece konsol yemek asası ve koltuk takımı almak isiyorum. dediğim gibi belli markalardaki şeyleri de beğenmiyorum. sizce bundan $pe329212.webp iki tane alsam biraz aalıkla yan yana koysam ve uygun masa sandalyelerle kombinlsem nası olur ?

Bencede güzel olur ikeadan sanırım dolap tarz olarak güzeldir ama kalitesine bakman lazım bana pek kaliteli gelmemişti ama ufak eşyalarımı ordan alcam yan sehba gibi bu tarza yakın mudo yada int siteleri var onlara bakmanı tavsiye ederim.Sonuçta alınan esya en azından 8 - 10 yıl kullanılcak...

Mobilyamı aldım. bir yemek odası takımının konsol ve masasını aldım..

Mobilyamı aldım. bir yemek odası takımının konsol ve masasını aldım..

Hayırlı olsun tatlımm resim yokmu canım olsaydı bizede fikr olurdu benim erkek arkdaşımda o şekilde düşünüyor bakalım ne olcak

Hayırlı olsun tatlımm resim yokmu canım olsaydı bizede fikr olurdu benim erkek arkdaşımda o şekilde düşünüyor bakalım ne olcak

tatlım burada anlsttigim şekilde alamadım.. bi markanın yemek odasi takımından Konsolu ve masasini aldım. .

tatlım burada anlsttigim şekilde alamadım.. bi markanın yemek odasi takımından Konsolu ve masasini aldım. .

olsun cnm hangi markadan hangi modeli aldın istediğin gibi beyazmı aldın yoksa kahvelimi?

Merhaba hanımlar..

Nişanlımla mbilya konusunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. o bilindik markaların ürünlerini almak istiyor ben de malum markaların ürünlerini beğenmiyorum..
Evimi beyaz ağırlıklı döşemek istiyorum. Bu markalarda da genel olarak kahve krem tonlarında mobilya var.Beyaz olanlar da çok sıradan.
Salonuma vitrin gümüşlük tarı şeyler almak istemiyorum.sadece konsol yemek asası ve koltuk takımı almak isiyorum. dediğim gibi belli markalardaki şeyleri de beğenmiyorum. sizce bundan Eki Görüntüle 998975 iki tane alsam biraz aalıkla yan yana koysam ve uygun masa sandalyelerle kombinlsem nası olur ?

tatlım bu salona pek uyacak tarzdan değil gibi yine de senin zevkin.
ben de o malüm markalardan aldım. bilmediğim bi şehire geldim tek bildiğimiz marka onlardı yerel yerleri bilmiyorduk. mecburen krem kahve döşedim iyi hoş ama ben de beyaz pırıl pırıl takımlar istiyordum.
o yüzden aldığın şeylerde acele etme içine sinen olsun iyice araştır derim.
mutluluklar :)

olsun cnm hangi markadan hangi modeli aldın istediğin gibi beyazmı aldın yoksa kahvelimi?

Yok canım kesnlikle kahve hiçbir şey almadım :) bu fotoğraftaki takımın konsolunu ve yemek masasını aldım masa biraz ilerde net görünmüyor.

$FO,32373,58,holmen-modern-yemek-odasi-lux-mobilyalar-352.webp

tatlım bu salona pek uyacak tarzdan değil gibi yine de senin zevkin.
ben de o malüm markalardan aldım. bilmediğim bi şehire geldim tek bildiğimiz marka onlardı yerel yerleri bilmiyorduk. mecburen krem kahve döşedim iyi hoş ama ben de beyaz pırıl pırıl takımlar istiyordum.
o yüzden aldığın şeylerde acele etme içine sinen olsun iyice araştır derim.
mutluluklar :)

Aylardır araştırıyorum. Bütçe ve zevkime uyan eşyaları sonunda buldum ve sipariş verdim.Senin de eşyaların hayırlı olsun. Şartlar bazen insanı istemediği şeyler almaya zorlayabiliyor.Ben çok sıkıntılı bi süreçten sonra içime sinen şeyleri buldum çok şükür :)

Aylardır araştırıyorum. Bütçe ve zevkime uyan eşyaları sonunda buldum ve sipariş verdim.Senin de eşyaların hayırlı olsun. Şartlar bazen insanı istemediği şeyler almaya zorlayabiliyor.Ben çok sıkıntılı bi süreçten sonra içime sinen şeyleri buldum çok şükür :)

mutlulukla kullanmak nasip olsun :)

Biz mobilya sektöründeyiz büro mobilyası olsa da az çok ev mobilyalarını da biliyoruz. O çok bilindik ve kaliteli zannedilen markalar aslında göründüğü gibi değil belki eskiden öyleydi ama şimdi öyle değil en azından.. Hem neredeyse bir evi döşemek 10-12 bin tutacak, hemde modeller çok kısıtlı olacak, size tavsiyem mobilya imalatçılarıyla görüşün, istediğiniz ürünü işiçiliksizse yani ikea tarzı, piyasadaki markalaşmış mağazalardan imalatçı farkı ile hem daha uyguna alırsınız, hemde kalitesinden ödün vermemiş olursunuz. :34:

Biz mobilya sektöründeyiz büro mobilyası olsa da az çok ev mobilyalarını da biliyoruz. O çok bilindik ve kaliteli zannedilen markalar aslında göründüğü gibi değil belki eskiden öyleydi ama şimdi öyle değil en azından.. Hem neredeyse bir evi döşemek 10-12 bin tutacak, hemde modeller çok kısıtlı olacak, size tavsiyem mobilya imalatçılarıyla görüşün, istediğiniz ürünü işiçiliksizse yani ikea tarzı, piyasadaki markalaşmış mağazalardan imalatçı farkı ile hem daha uyguna alırsınız, hemde kalitesinden ödün vermemiş olursunuz. :34:

Bilindik markalardan almadık ama nişanlım ve ailesini zor ikna ettim. sizin dediğiniz gibi yapırmaya hiç razı olmazlardı. 13.000 tuttu aldıklarımız. bana kalsa ben de sizin dediğiniz gibi yapardım. Maalesef olmadı. Kısıtı modellerle idare etmek zorunda kaldık.

Bilindik markalardan almadık ama nişanlım ve ailesini zor ikna ettim. sizin dediğiniz gibi yapırmaya hiç razı olmazlardı. 13.000 tuttu aldıklarımız. bana kalsa ben de sizin dediğiniz gibi yapardım. Maalesef olmadı. Kısıtı modellerle idare etmek zorunda kaldık.

Tarzınız doğrultusunda mı seçim yaptınız? Hayırlı olsun şimdiden.. :16:
Benim uyguna gelir dememin sebebi, mesela beğendiğiniz tarz ürünleri genelde mobilya çarşılarında bulursunuz ve markalaşma da yoktur.
Atıyorum ikea' da benzeri çok uygunken o mağaza da benzeri veya aynısı masa ve sandalyeleri+konsolla 6 bine gelir, sehpası tv ünitesi, koltuğu, yatak odası hariç.
Hatta masko da yemek odası ve yatak odası 18 bin demişlerdi bana koltuklar hariç o sebeple söyledim ben. :34:

Çok hoşuma gitti güle güle kullan. Evin ferah ve modern olacak. Güle güle kullan

Back
X