Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya seçmeme yardım eder misiniz ? :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
140
0
38
hihoyyytMerhaba arkadaşlar nişanlıyım ve mobilya alacaz ama çok kararsız biri olduğum için nişanlımda bana bıraktı karar veremedim bir türlü sizin de önerdikleriniz varsa eklerseniz çok sevinirimmm kaydirigubbakcemile3

birde nasıl resim eklendiğini bilmiorum yardım edebilirmisiniz ? :))

canım sen nasl bişey istediğini tarif et bizde ona göre yardımcı olalım

imageshack.us sitesine girin..browse a tıklayın...ordan pcnizdekı resımler acılcak hangısını yuklıceksenız ona tıklayıp ac deyın...sonra start uplooad a tıklayın..sonra acılan sayfada Direct link to image yazan yerın yanındakı lınkı kopyala deyın ...sonra kk dakı mesaj yazma bolumunde ki üsteki dünya gibi işratin yanındaki sarı düğmeye tıklayın linki buraya yapıstırın...

ben de karar verme aşamasındayım yatak odasında bu takıma takıldım kaldım belki yardımcı olur
hayırlı olsun
opuyorumnanaktan

ben de karar verme aşamasındayım yatak odasında bu takıma takıldım kaldım belki yardımcı olur
hayırlı olsun
opuyorumnanaktan

neyl buna güzel dedikya çabuk kendi konuna dön:mymeka:-tatlicadiarzu-

merhaba canım takım güsel.yalnız unutma sadece dışına bakarak seçmemelisin modilyalarını...önce bir yatak odasından ne beklediğini düşünmelisin zarif ve sade bir takım mı yoksa kullanışlı ve rahat mı yada hepsi birden mi?sonra odan nasıl boyutları burda çok orantılı görünebilir yalnız senin odanda çok küçük yada büyük görünebilir.bu yüzden boyutlarını al ve odanı ölç ne nereye kadar geliyor?sana yeterince alan kalıyor mu?bunları da mutlaka gözden geçirmelisin...bilirsin çekimlerde herşey o takıma göre ayarlanıyor.umarım sana yardımcı olabilmişimdir.kolay gelsin

çokk saol canım ya bakayım denicem şimdi

canım yatak odan cok şık beğendim ben
salon takımında güzel ama rengi cok kahve geldi bana
fakat tül perde halılarda acık renk kullanırsan ferah olur a.s.

daha renklerine karar vermedim zaten salon takımımı açık renk yaptırmayı düşünüyorum bakalım yine aldıktan sonra resimlerini eklerim ama kafamdaki modeller bunlar

Salonum aynı zamanda oturma odam olacak sade ve şık dursun istiyorum bide açık renk tabiki :))

ya direk nasl ekliyosunuz ki benimki link çıkıyo

teşekkür ederim güzelmiş bunlar bu tarz bişeyler işte aradıklarım aslında daha farklı şeyler hayal etmiştim önceden ama evim kira ve küçük olacağı için pek kafamdakiler olmıcak (

hiç öle düşünme canım ya kafandaki gibi bişey alırsın bi tekli az alırsın yine olur sonra kendi evine geçersen tamamlarsın arttırır eksiltirsin hem önemli olan aşkınla beraber olman

Eveetttt sonunda aldık mobilyalarımızı ama hiç mutlu değilim çünkü istediklerimi alamadım Maddiyattan dolayı kampanyalardakinden birini almak zorunda kaldık fazlada bir seçenek olmadığı için aldım işte bişeyler ekleyebilirsem şimdi yorumlarınızı yazarsanız sevinirimmm.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…