Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum düğünüm olucak benim mobilya için yatak odası ve yemek odası (masa sandalye ve büfe) aynı model hoşuma gitti ikisinide aynı model almak içime sinmedi saçma olur gibi geldi:26::26::26: sizce nasıl olur
kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum düğünüm olucak benim mobilya için yatak odası ve yemek odası (masa sandalye ve büfe) aynı model hoşuma gitti ikisinide aynı model almak içime sinmedi saçma olur gibi geldi:26::26::26: sizce nasıl olur
benimkilerde öyle yatak odası yemek odası( konsol yemek masası büfe )ve oturma odası için tv ünitesi hep aynı hatta kndi evime geçince portmantomu da aynısından alıcam
Saçma olmaz rahat rahat alın,bir de hoşunuza gitmişse hemen alın.Evde siz yaşayacaksınız baktığınızda mutlu olacağınız şeyleri alın.Allah bir yastıkta kocatsın