Mobilya seçimi yardımlarınızı bekliyorum...

catgirl24

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
300
3
318
.Merhaba; bu ara koltuk alma derdindeyim. Ama ne alacağıma ne yapacağıma karar veremedim. Salonda oturuyoruz kullanışlı, belki yıkanabilir, fermuarlı bir koltuk istiyorum. 2.5 yaşında oğlum var, ondan daha pasaklı bir eşim var malum ev temiz kalmıyor.

1)Koltuklarda hangi renk kir göstermez. Ben aslında koltuğun kumaşını bej, sütlü kahve, vizon, gri tonları düşünüyorum sizce nasıl olur.
2)Hangi koltuk kumaşı kullanışlı olur silinebilir, kir götütürür. (süetmi, ketenmi, antilopmu, flogmu, kadifemi vs vs)
3)Kandırılmaktan korkuyorum ya iskeleti kötü bir koltuk satarlarsa ben nasıl anlıyacağım.
Çünkü 4 yıllık eski koltuklarımın iskeleti çok sağlam.
4)Altına süpürge girebilecek şekilde ayaklı alsam koltukları kullanışlı olurmu sizce.
5)Kol koyma yerleri orta kahve renklerinde deri olsa olurmu acaba, temizliği açısından.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok sağolun

Canım benim koltuklarım krem renkte ve antilop kumaş.Bizde salonda oturuyoruz,kirlendiğinde beyaz sabunlu suyla siliyorum hemen çıkıyor.Krem renk tercih et diyeceğim ama bebişin var emin olamadım,bizde bebiş yok :)))
-Benim tavsiyem kesinlikle koyu renklerden kaçınman yönünde olacaktır.Üzerine dökülen herşeyi çok belli ediyor.Gri,vizon olabilir.
-Koltuk iskeletinin sağlamlılığı konusu biraz risk cnm.Ama kalitesinden emin olduğum iki marka var;Tepe Mobilya ve Kelebek Mobilya
-Koltukların ayakları konusuna gelince yüksek ayaklı almamanı tavsiye ederim.Kaldı ki süpürge eski klasik koltuklar haricinde hiçbir modern koltuğun altına girmez.
-Koltukların kollarını istersen koyu renk yaptırabilirsin ama ben otarzı beğenmiyorum.Kol kısımlarının üzerine ahşap sehba gibi bir parça yaptırırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

urun.asp

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Aslında kendi koltuklarımı yeniden kaplatsammı diyorum. Çok sağlam koltuklarım hatta resmini koyayım size daha iyi fikir olur.. Ama tabi farklı bir renk koltuk ve minderler kırlentler istiyorum.. Hem şık hem spor olsun.. Resim koyucam..

bende bellonanın oturma grubu var.oturma yeri krem kollar siyah deri var alt kısmıda öyle deri.kiri belli etmiyor istediğin gibi geldi bana 2,5 civarı ve modern.tavsiye ederim. ama koltukların kasasıda iyiyse m odelinide beyeniyorsan yeni kumaşlardan kaplat tabi.

www.mobilyaminegölden.com İnegöl'de güvenilir üretici firmaların ürettiklerini satıyor, yada güvenilir firmalara fason üretim yaptırıyor. ayrıca kurumsal bir yapı olduğu için müşteri memnuniyetini sağlamak zorunda. gönül rahatlığıylada alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca ekonomik ve fotoğrafları daha net ve doyurucu.

ben de yeni evliyim eşyalarımı evime göre yaptırdım... internetten begendigim esyaların resmını götürdüm, gelip ölcü aldılar aynısını yaptırdım cuk dıe de oturdu hersey yerıne...

ben de yeni evliyim eşyalarımı evime göre yaptırdım... internetten begendigim esyaların resmını götürdüm, gelip ölcü aldılar aynısını yaptırdım cuk dıe de oturdu hersey yerıne...

Back
X