Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk alıcam, yardımlarınızı bekliyorum..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

catgirl24

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
300
3
318
Başka bir yere daha konu açmıştım ama buradan da yardım edebilirsiniz diye umuyorum aşağıya aynı mesajı kopyalıycam..
Koltuk alıcam ama s zamanımız salonda geçiyor kullanışlı, belki yıkanabilir, fermuarlı, şık bir koltuk istiyorum. 2.5 yaşında oğlum var, ondan daha pasaklı bir eşim var malum ev temiz kalmıyor.

1)Koltuklarda hangi renk kir göstermez. Ben aslında koltuğun kumaşını bej, sütlü kahve, vizon, gri tonları düşünüyorum sizce nasıl olur.
2)Hangi koltuk kumaşı kullanışlı olur silinebilir, kir götütürür. (süetmi, ketenmi, antilopmu, flogmu, kadifemi vs vs)
3)Kandırılmaktan korkuyorum ya iskeleti kötü bir koltuk satarlarsa ben nasıl anlıyacağım.
Çünkü 4 yıllık eski koltuklarımın iskeleti çok sağlam.
4)Altına süpürge girebilecek şekilde ayaklı alsam koltukları kullanışlı olurmu sizce.
5)Kol koyma yerleri orta kahve renklerinde deri olsa olurmu acaba, temizliği açısından.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok sağolun

canim ben deri derim silmesi acisindan iyi oluyor renk konusu sana kalmis ama inan rahat oluyor benimde kucuk cocugum bisey dokulunce hemen silebiliyorsun ama tukenmez kalem lekesi biraz zor cikiyor yani ben zor cikarmistim bir dusun derim ben

Deri çok tavsiye edilmiyor kış yaz kullanımı zor diyorlar ama kol ve diğer aşağıdaki ek yerleri deri olabilir. Oturacağımız yerin sıcacık yumuşak kullanışlı olmasını istiyorum.. Çok teşekkür ederim..

cnm tam senin dediğin gibi bellona da opera koltuk takımı var..ben çok beğenmiştim..altına süpürge girebiliyor..kılıfları fermuarlı yıkanabiliyor ve oturumu çook rahat..renk olarak da bej öneririm ..yada sütlü kahve..dediğim koltuk takımının da kolları ve iskeleti deri kaplama minderleri kumaş ama kumaş nasıl olmalı bilmiyorum..benimki şönil denilenden ama sanki keten daha spor olur...bir de doğtaşın modelleri çok güzel sitesine bak istersen..

Aslında keni koltuklarımın resmini koyacaktım ama kaç gündür çok yoğunum gece girebiliyorum nete... Tavsiyeleriniz için sağolun. Keten koltuklar spor ve hoş oluyor bence de.. Kendi koltuk takımımı seviyorum onunda tek kötü yönü ayakları istediğim gibi değil ve sadece oturma yeri çıkmıyor. Sırt yastıkları çıkıyor. Ama çok sağlamlar...

ben keskin hatları cok beğeniyorum deri kullanışlı olmadığı söyleniyor benimki antilop keskin hat acık renk alsan bile kollarına tahta sehba olabiliyo cokta şık oluyo

bende oturma yerlerii falan sütlü kahve kolları deri...sütlü kahve kiri belli etmez diye..kollarınıda beyaz istedim oda biras ferah dursun diye..kumaşı antiloppp kir tutmazmış..bakalım kısmetse 4 ay sonra başlıycam kullanmaya..kadife koltukta böle iz kalıyo ya otururken elini sürünce elinin izi kalıyo onu sevmiyorum..deride yazın kullanışlı olmuyo aciap terletiyo..aralarında antilop kumaş olanı iyi sanırım..

bende oturma yerlerii falan sütlü kahve kolları deri...sütlü kahve kiri belli etmez diye..kollarınıda beyaz istedim oda biras ferah dursun diye..kumaşı antiloppp kir tutmazmış..bakalım kısmetse 4 ay sonra başlıycam kullanmaya..kadife koltukta böle iz kalıyo ya otururken elini sürünce elinin izi kalıyo onu sevmiyorum..deride yazın kullanışlı olmuyo aciap terletiyo..aralarında antilop kumaş olanı iyi sanırım..

Bende antilop siparişi vermiştim 3.5 milyarlık sonra iptal ettirdim internette çok şikayet okudum, sanırım bu kumaşında çeşitli kalitede olanları var. İyisi ve kötüsü var inşallah satan kişiler antilop isminden faydalanıp kötü kumaşla kimseyi kandırmazlar. kötükedihüso

Başka bir yere daha konu açmıştım ama buradan da yardım edebilirsiniz diye umuyorum aşağıya aynı mesajı kopyalıycam..
Koltuk alıcam ama s zamanımız salonda geçiyor kullanışlı, belki yıkanabilir, fermuarlı, şık bir koltuk istiyorum. 2.5 yaşında oğlum var, ondan daha pasaklı bir eşim var malum ev temiz kalmıyor.

1)Koltuklarda hangi renk kir göstermez. Ben aslında koltuğun kumaşını bej, sütlü kahve, vizon, gri tonları düşünüyorum sizce nasıl olur.
2)Hangi koltuk kumaşı kullanışlı olur silinebilir, kir götütürür. (süetmi, ketenmi, antilopmu, flogmu, kadifemi vs vs)
3)Kandırılmaktan korkuyorum ya iskeleti kötü bir koltuk satarlarsa ben nasıl anlıyacağım.
Çünkü 4 yıllık eski koltuklarımın iskeleti çok sağlam.
4)Altına süpürge girebilecek şekilde ayaklı alsam koltukları kullanışlı olurmu sizce.
5)Kol koyma yerleri orta kahve renklerinde deri olsa olurmu acaba, temizliği açısından.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok sağolun
istikbal divaya bir bak derim çok kullanışlı

ben deri kolçaklı koltuklardan nefret ediyorum bir kere çok kabalar. hiç estetik değiller. koltuk alırken çok zorlanmıştım piyasada eski tip normal insan koltuğu kalmamıştı hep deri hep deri. sanki güzelmiş gibi her yerde onlardan. neyse ki kelebek var. yastıkları çıkıp yıkanabiliyor. ben gri kelebekli almıştım. ve süper mutluyum. içine yatak yaptırmadık çok pahalıya maloluyordu ama iyi ki yaptırmamışım. sırt koltuklarını çıkarınca 1.5 kişilik yatak oluyor. ayrıca tekli koltukları da berjer şeklinde ve MÜKEMMEL. berjer aramıştım aylarca gökte ararken yerde bulmuş gibi oldum.

bakmak istersen kelebek.com.tr ürünlerden koltuk takımları 5390 ve tekli koltuklardan 4029. kumaşı da tekli koltuklardaki 4047nin deseni

Back
X