• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya konusunda yardım.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Merhabalar arkadaşlar, benim nişanlımın işi nedeniyle doğuda ev tutucaz.
Yalnız eşyalarımı ben seçmek istiyorum bende İstanbul'da olduğum için zor olacak.
Ben bir formül düşündüm ama ne kadar uygulayabiliriz bilemiyorum, nişanlımında aklına yattı özellikle şehir doğu bölgesine eşya götürenlerden tecrübelerini paylaşmalarını rica edicem.
Ben eşyaları İstanbul'dan seçip nakliye firmasıyla gönderelim dedim, çünkü benimde kendime ait biçok ufak tefek eşyam olacak yani, doğudan pahalı eşyalar almaktansa buradan alıp göndermeyi ve aynı araçla benim aldığım eşyalarıda göndermeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olur, özellikle batıdan doğuya evlenen arkadaşlar eşya seçimini nasıl yaptınız??

Gönderilebilir. Biraz maliyetli olur ama. Gerçi başka gidecek eşyalar da varmış ama, çeyizler koli yapılıp otobüse verilebilir. Şöyle de olabilir. Siz zincir mağazalardan mobilya beğenirsiniz. O mağazanın oradaki şubesinden satın alırsınız.

Çeyizler koli yapılacak gibi değilki, tencere takımları tabak takımları var, hatta mutfak aletlerinin hepsini aldım otobüsle gönderilebileceğini zannetmiyorum.

Çeyizler koli yapılacak gibi değilki, tencere takımları tabak takımları var, hatta mutfak aletlerinin hepsini aldım otobüsle gönderilebileceğini zannetmiyorum.

Benim İzmir'den çeyizimi şöyle göndermişlerdi. Bir nakliye firması ile önceden konuştular annemler, dediler ki "İstanbul'a çeyiz gidecek ama bir araba doldurmaz az eşyalı bir araba olursa haber verin" dediler. Adamlar da İstanbul'a eşya taşıdıkları bir kamyonda yer olduğunda aradılar hemen o gün gelip aldılar. Taşımaktan daha az bir ücrete yolladılar. Ama siz doğuda dediğiniz için hani İzmir-İstanbul kadar sık taşınan olur da size böyle bir şans denk gelir mi bilemediğim için baştan bunu yazmadım.

canım bnmde nısanlımn görevınden dolayı ılk olarak doguya gıdıcez orda ev tutucaz bız esyalarımızı aldık suanda orada duruyorr bnmde ceyızlr fln var bı arac tutucaz oradanda esyalarımız alıp dogru doguyaa:d normalde onlar benzın parasını karsılamk sartıyla göturuyorlarmıs ama bnm ceyız olayı flnda gırınce araya kdnımız göturmeye karar verdık.bizde dogudan almayı dusunuyorduk ama oradan cok pahalıya alacagımıxa smdıden almaya karar verdık bnce dusuncen cok dogruu

Back
X