Mobilya İadesi

aydinmenekse

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
168
172
Merhabalar
Dün büyük bir mobilya mağazasından düğün paketi siparişi verdim. Satış temsilcisi ürünlerin %40 indirimde olduğunu ayrıca temsilci indirimi de yaptığını söyleyerek bir fiyat belirledi. Ben de inandım ve kredi kartımdan taksitli çekimi onayladım. Lakin mağazanın internet sitesine baktığımda aldığım ürünler indirimde gözükmediği halde benim aldığım fiyattan daha düşüktü. Bu duruma çok üzüldüm ve kandırılmış hissettim. Bu yüzden bugün siparişimi iptal etmek istedim. Fakat satış temsilcisi iptal olmayacağını olsa bile %20 kesinti olacağını genel merkeze yazacağını ifade etti. Sonrasında internet sitesini inceledigini haklı olduğumu söyleyip cuzi bir indirim teklifi sundu. Ben iptal talebimi tekrarladım, genel merkeze yazacağını dönüş yapacağını iletti. Sormak istediğim ürünler henüz hazirlanmamışken ve kişiye özel bir siparişim olmamasına rağmen gerçekten iptal etme, cayma hakkımız yok mu?

Tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin. Ürünün olan satış fiyatının üstünde satmışlar size, bir nevi kandırma var. Sitenin fiyatları, çekilen miktar fatura fiş elinizde. Ayrıca cayma hakkınız tabiki vardır. İşi yokuşa sürüyorlar. Sözleşmede nerede kesinti yapma hakları varmış göstersin imza mı attınız sanki?

Biz evlenirken mobilyaları aldık, eve getirdiler orta masa kırık. İşte işlem başlatıldı dediler 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok hatırlamıyorum ne zaman pes ettik, aradık iptal edelim diye. Neymiş edilmiyomuş. Kırık getiren onlar, hiçbir şekilde kullanmadık da. En son benim maaştan kesilecek falana döndü iş ne alakaysa. Şikayetvar'a yazdım ertesi gün iptal edip paramı iade etmişlerdi.

Özetle iptal edebilirsiniz tabii ki, sizinki bizimkinden daha kolay iptal edilebilir hatta. Etmiyolarsa şikayetvar'a da yazın muhakkak büyük yerler önemsiyor burayı genelde

Kesinlikle öyle manüpile etti ki kandırdı gerçekten hatta indirim bitti siz önceden takımı gördüğünüz için ben genel merkeze kamera kayıtlarını atıp indirimi öyle yapacağım ilk kez gelmiş olsanız bu fiyata alamazdınız fln acele ettirdi düşünemedik başka yerde fiyat bakalım aklımıza gelmedi ama internette görünce şok olduk

Çok teşekkür ederim bugün mesai bitiminde tekrar aradım yarın sabah cevap gelir genel merkezden dedi olumsuz olursa sikayetvara yazayım

üzerinden prim alıyordur yazık gunah ama sanki herkes parayı sokakta topluyor ben olsam heryere yazarımm genel merkezini ara şikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…