Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilya fikri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
kızlar size sorum olucak salon takımı avangard mobilya düşünüyorum ama çok ta kararsızım bu modeli kullanan arkadaşlardan fikir istiyorum acaba daha modern görüntü mü salon takımı için yoksa avangard modeller mi daha hoş durur fikirlerinizi bekliyorum

ne güzel kimsenin fikri yok

merhaba bu sizin zevk,nize göre değişklik gösterir tabi. mesela günlük bir oda olarakmı kullanacaksınız yoksa misafirler için falanmı hergün kullanacağınız bir odaya daha modern mobilyalar daha iyi olur benım fikrim

ben modern mobilya almak düşüncesiyle yola cıktım ama avangart mobilya alarak geri dödüm çok şık duruyorlar resimlerini de daha önce buaraya eklemiştim evde duruşuda önemlı benim günlük oturma odam da vardı ekstradan. ama sonra başka bir eve taşındık oda sayısı daha az olan bir eve ve salonda oturmak mecburiyetınde kaldım dedğim gibi günlük olarak kullanacksan daha modern şeyler tavsiye etmelisin arkadaşım

misafirler için kullanıcağım salonu oturma odasını modern döşemeyi düşünüyorum ama işte salon takımında pişmanlık yaşamak istemiyorum henüz karar veremediğim için

ben sana mobilyalarımın resimleini atayım evimin resmilerii yok şuan bu resimleri daha önceden buraya eklemiştim

Son düzenleme:
memnunum teşekkür ederim ama düşünsene bu koltuklar üzerinde yatan bir eş koltuklar yamulmuş :) böyle olmasını istemezdım ama senin ekstra oturma odan olacakmış o yüzden avangart mobilya al bencede çok şık duruyor.oturma odan ile arasında bir fark olsun :)

denizcim aynı fikre sahibiz sanırımçünkü oturma odası ayrı salonu ayrı düşünüyorsan ki ben olsam salon takımını avangard tarzı bir stil ile kombin eder salonumada spor rahat modern kullanışlı bir takım alırdım ama karar senin canım bende sen gibi düşünüyorum iki farklı tarz olsun :26:

o boşluklara giren tozu kiri nasıl temizlyeceksin,, insan hayatında bir bilemedin iki kere mobilya alıyor değiştirme şansına sahip oluyor, biz eşyaya değil o bize hizmet etsin..canına yazık temizliği kolay şeyleri seç derim ben.. hem şu yastıklardan oturmaya yer kalmayan koltukları da hiç hazetmem :) bu da benim nacizane fikrim

sahsen bende goruntu olarak avangard hosuma gidiyor ama oturma rahatligi ve temizligi acisindan pek sicak bakmiyorum.Birde oyle kadife gibi oluyor koltuklar yani topliyacagi kil tuy toz gozumde canlandi mi urkuyorum. Cok titizlik istiyor.Ayrica benim fikrim 1 tane oturma salonu yapilmasi. Ve bir sure sonra moda degisiyor ve eskiyince veya canin istediginde degistirme sansin olur. Yani hergunde misafir gelmiyor evlerimize genelde calisan insanlariz zaten.

Almadan once kendin karar vermelisin hangi konular daha onemliyse ona gore hareket et. Ben tembel biriyim ve calisiyorum o yuzden hep temizligi kolay pratik kullanisli mobilyalar secmistim.

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…