• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya Boyama: Ayakkabılık

merhaba bende mutfak dolabımı boyacağım kısmetse mavi ve pembe tonların çok eski bir dolap baktıkça sinirlerimi bozan sizin kullandığınız malzemeleri kullansam mutfak dolabında da tutarmı renk acaba bilginiz var mı??

yorumunuzu bloga bıraksaydınızı hemen görürdüm ama buradan ancak bugün gördüm cevaplıyorum kusura bakmayın. Mutfak dolaplarına da olur tabi. Bu boyayla mutfak dolaplarını boyayanlarda var ancak cifle yada bastıra bastıra silmememk gerek.

çok şık olmuş , eline sağlık:16:
herkez benim gibi hazırcı değil ne güzel:50:

çok şık olmuş , eline sağlık:16:
herkez benim gibi hazırcı değil ne güzel:50:

teşekkür ederim. Ama kendinize haksızlık etmeyin bende pek çok konuda hazırcıyım sadece o konulardan biri bu değil:) Kes, yapıştır, zımparala, boya, dik bunlarla uğraşayım ama diğer herşey hazır olsa kim istemez:)

teşekkür ederim. Ama kendinize haksızlık etmeyin bende pek çok konuda hazırcıyım sadece o konulardan biri bu değil:) Kes, yapıştır, zımparala, boya, dik bunlarla uğraşayım ama diğer herşey hazır olsa kim istemez:)

maşallah güzel anlıyosun bundan, senden ilham aldım çocuk odasındaki dolabı boyayım dedim. vernikli ahşap dolap. sprey boya ile boyayım dedim . neler yapmam lazım:44:

maşallah güzel anlıyosun bundan, senden ilham aldım çocuk odasındaki dolabı boyayım dedim. vernikli ahşap dolap. sprey boya ile boyayım dedim . neler yapmam lazım:44:

sprey boya konusunda hiçbir bilgim yok malesef. O daha kolaymış gibi görünüyor dışarıdan bakınca ama yine de bir kısma boyayı fazla sıkmak diğer kısımlara az sıkmak gibi bir riski var mıdır bilemem. Ben bir işe başlamadan önce genelde düşündüğümü yapan olmuş mu? resimlerle yada video ile anlatmış mı diye araştırıyorum. İzleyip yada öğrenip öyle başlıyorum. Size de verebileceğim tek tavsiye bu maalesef.

canım büyük değişim olmuş gerçekten, ellerinize emeğinize sağlık harika sanki yeni alınmış gibi

Back
X