- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 27
-
- Konu Sahibi khilall214
Bende tüm bunları düşünerek park yatak almıştın çokta memnunum bebeğim 11 aylık hala kullanıyoruz. Ama doktor 6.aydan sonra odasında tek yatabilir geceleri dedi. Yatağına alıştırmayı denediniz mi çok ufaksa park yatak alın ama bence. Eşinizle ayrı yatmayın kesinlikleHamileyken insanda heves olur ya güzel bir bebek odası yapayım diye ben de onlardanım ama şimdi anlıyorum ki hiç gerek yokmuş. Herkes bana park yatak al her yere taşırsın bebek uzunca zaman kullanır dedi ben görüntüsünü sevmediğim için gittim mobilya beşik aldım dolaplarıyla beraber takım. Sanki kendi odasında uyuyacak nasıl düşünemediysem. Gel gör ki bebek odası öylece kaldı kullanamıyoruz gece yanımda yatıyor yatak odam küçük mobilya beşiği taşıyamıyorum tabi ki. Eşim salonda yatıyor bebek eşimin yerini aldı gerekli güvenlik önlemleriyle tabi ki. Sizce ben ne yapayım eşim ben sana demiştim boşuna o kadar para verip beşik aldın diyor bir şey de diyemiyorum, beşiği iptal edip normal alçak baza yataklardan mı almalıyım ? Park yatak mı almalıyım park yatak kaç yaşa kadar götürür veya saçmalama beşiği kullan diyenler olur mu o da biraz zor gerçi de
Sırf bunları düşünerek odası için baza aldım. Yatak odası için de park yatak aldım. Bakalım kullanışlı olacağını düşünüyorum.Hamileyken insanda heves olur ya güzel bir bebek odası yapayım diye ben de onlardanım ama şimdi anlıyorum ki hiç gerek yokmuş. Herkes bana park yatak al her yere taşırsın bebek uzunca zaman kullanır dedi ben görüntüsünü sevmediğim için gittim mobilya beşik aldım dolaplarıyla beraber takım. Sanki kendi odasında uyuyacak nasıl düşünemediysem. Gel gör ki bebek odası öylece kaldı kullanamıyoruz gece yanımda yatıyor yatak odam küçük mobilya beşiği taşıyamıyorum tabi ki. Eşim salonda yatıyor bebek eşimin yerini aldı gerekli güvenlik önlemleriyle tabi ki. Sizce ben ne yapayım eşim ben sana demiştim boşuna o kadar para verip beşik aldın diyor bir şey de diyemiyorum, beşiği iptal edip normal alçak baza yataklardan mı almalıyım ? Park yatak mı almalıyım park yatak kaç yaşa kadar götürür veya saçmalama beşiği kullan diyenler olur mu o da biraz zor gerçi de
Merhaba hangi markanın tercih ettiniz?Benim oğlum da 11 aylık park yatakta yatıyor doğduğundan beri. Şimdi odasına taşıdım yatağını geceleri de içinde yatıyor düşme derdi olmadığı için çok rahat şekilde ayırabildim odasını. Haftasonu veya bayram tatillerinde de annemlere ve Kayınvalidemlere götürüyoruz oralarda da park yatağında yatıyor. Zaten katlayınca hiç yerde kaplamıyor arabada. Yaptığım en kullanışlı alışveriş diyebilirim.
13 yıl önce oğlum da babyhop mobilya beşik aldım şimdi 3.cocugum 2 aylık hala sapasağlam onu kullanıyorum hiç pişman değilim ben de iyi park beşik almamışım diyorumHamileyken insanda heves olur ya güzel bir bebek odası yapayım diye ben de onlardanım ama şimdi anlıyorum ki hiç gerek yokmuş. Herkes bana park yatak al her yere taşırsın bebek uzunca zaman kullanır dedi ben görüntüsünü sevmediğim için gittim mobilya beşik aldım dolaplarıyla beraber takım. Sanki kendi odasında uyuyacak nasıl düşünemediysem. Gel gör ki bebek odası öylece kaldı kullanamıyoruz gece yanımda yatıyor yatak odam küçük mobilya beşiği taşıyamıyorum tabi ki. Eşim salonda yatıyor bebek eşimin yerini aldı gerekli güvenlik önlemleriyle tabi ki. Sizce ben ne yapayım eşim ben sana demiştim boşuna o kadar para verip beşik aldın diyor bir şey de diyemiyorum, beşiği iptal edip normal alçak baza yataklardan mı almalıyım ? Park yatak mı almalıyım park yatak kaç yaşa kadar götürür veya saçmalama beşiği kullan diyenler olur mu o da biraz zor gerçi de
tum bu sebeplerden park yatak aldim 6ay odamdaydi snra kendi odasina gecirdim 2 yasindada tek kisilik yataga gectik alcak ve kenar korumalikli olanlar gayet kullanisli. 3 yasa kadar bile rahat yatardi park beaikte belki dahada bizim siger yatagimizda odasiyla birlikte alinmiati o yuzden park besigi erken kaldirdim.Hamileyken insanda heves olur ya güzel bir bebek odası yapayım diye ben de onlardanım ama şimdi anlıyorum ki hiç gerek yokmuş. Herkes bana park yatak al her yere taşırsın bebek uzunca zaman kullanır dedi ben görüntüsünü sevmediğim için gittim mobilya beşik aldım dolaplarıyla beraber takım. Sanki kendi odasında uyuyacak nasıl düşünemediysem. Gel gör ki bebek odası öylece kaldı kullanamıyoruz gece yanımda yatıyor yatak odam küçük mobilya beşiği taşıyamıyorum tabi ki. Eşim salonda yatıyor bebek eşimin yerini aldı gerekli güvenlik önlemleriyle tabi ki. Sizce ben ne yapayım eşim ben sana demiştim boşuna o kadar para verip beşik aldın diyor bir şey de diyemiyorum, beşiği iptal edip normal alçak baza yataklardan mı almalıyım ? Park yatak mı almalıyım park yatak kaç yaşa kadar götürür veya saçmalama beşiği kullan diyenler olur mu o da biraz zor gerçi de
Merhaba, Uni baby tercih ettim.Merhaba hangi markanın tercih ettiniz?
Çok iyimiş bu . Nereden almıştınızBende mobilya beşik aldım benimki sonradan çocuk odası takımı oluyor sallanan kısmı çıkıyor yatak oluyo ama yerden. Kolayca inip çıksın diye öyle aldım. daha 1 aylık olmadı bi düzenimiz otursun sonra gündüzleri yatagında yatırmaya başlıycam 6 -8 ay sonra falan gece de yatırmayı planlıyorum bence yatırmaya başlayın alışsın yatağına odasına