• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mobilya arşivim

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
merhaba bayanlar bende evlilik hazırlıkları yapıyorum nişanlıyım düğün tarihim belli degil ama erkenden araştırmalara başladım sizede fikir olur şimdiden iyi seyirler opuyorumnanaktan

8 numaralı köşe koltuğu oturma odası için ideal ,beyaz yemek grubunda da çok ağır olmamak kaydı ile birini seçebilirsin ,tercihlerini bunlardan yana kullanabilrisin ..

9 - 10 - 14 - 18 numaralı eşyaları çok beğendim

yeni evli değilim ama eşyalarımın değişim zamanı geldi bende şimdiden araştırıyorum
paylaşım için tşkr a.s.

siyah beyaz yatak odasının halısıda çok şirin
sakal ipten örülebilir

köşe takımlarının hepsini çok begendim:)
beyaz yemek odalarıda çok güzell..aşırı oymalı agır modeller pek tarzım deil ama aalarında çok güzle var:)elerine sglık cnm:)

kesinlikle salon takımını beyaz düşün derim yalnız sarı varak yerine gümüş varak daha yakışır gibibayanssulusmilevitrin alma derim bideohaoldumsmile

kesinlikle salon takımını beyaz düşün derim yalnız sarı varak yerine gümüş varak daha yakışır gibibayanssulusmilevitrin alma derim bideohaoldumsmile

beyaz düşünüorum şimdilik bakalm bahtıma ne renk olucak sırnaşık şey vitrini almk zorundaım çunku yemek takıımını ona koycam

hımmm biraz ağır-ağdalı modeller...kervan gibi mağazalar bu zevke hitap ediyor aslında.
ben sade çizgileri olan ve daha çok baharat renklerindeki, sıcak atmosfer yaratan mobilyaları tercih ediyorum.
evinde ve evliliğinde mutlu olman dileğiyle

Back
X