- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
Telden yazdığım mesajların sonuna smiley eklemek istiyorum ancak hep yazınının en başına konuyorlar, ne yapmam lazım?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic cikmiyorlar telefondan girince. nasil halledicem bilgisi olan varmi???
Telden yazdığım mesajların sonuna smiley eklemek istiyorum ancak hep yazınının en başına konuyorlar, ne yapmam lazım?
İlahi kız hahaha =) Akşam akşam iyi güldürdün beni,çok yaşa emi..Cok sukurr buldumgulen surata tiklayinca ciktilar.gunlerdir bulamamistim
![]()
İlahi kız hahaha =) Akşam akşam iyi güldürdün beni,çok yaşa emi..
tiklasam bile yapmiyor cozummmm
Smileli goruyorum ama uzerine tikliyorum kullanmak icin eklemiyorGulen surata tikladikdan sonra sayfayi biraz asagi indirince gorebilirsin
yazı yazdığınız kutucuk var ya,mesela beni alıntılayın,işte o yazmaya başladığınız kutunun hemen üstünde yanyana işaretler var,hafif sağa doğru gelin bakın orada gülen bir yüz var orayı tıklayın,smileyler karşınıza çıkacaktır,dilediğiniz size uygun smileyi seçebilirsiniz.normalde smiley menüsü nerdeben bilgisayarda da bulamadım :)