(Bu konuyu daha önce açmıştım fakat gece geç saatte açtığım için pek etkileşim sağlayamadım görüşlerinize ihtiyacım var. O yüzden tekrar açıyorum affedin) Merhaba arkadaşlar ben devlet hastanesinde temizlik personeli olarak çalışıyorum. Hastanenin sistemi gereği şefler hariç çalıştığımız kliniğin hemşireleride yaptiğimiz işi kontrol hakkına sahipler. Üniversite mezunu olmama rağmen ülkemizin durumu gereği bu işi yapmak mecburiyetinde kaldım. Derdim işimi küçümsemek değil. Ama gördüğüm mobbing yüzünden artık işi bırakma durumuna geldim. Çalıştığım bölümün hemşiresi memnuniyetsiz, kimseyle anlaşamayan, kendi gibi etrafındakileride mutsuz eden biri. En alt kademede ben olduğum için tüm negatif enerjisini bana yansıtıyo diyebilirim. Normalde güzel çalışırım ama o her gün yaptığım işte bir kusur bulur. Beni ve yaptiğim işi sürekli eleştirir tüm günümü mahveder. Kendimi savunuyorum normalde ama artik yoruldum. Bölümde değiştiremiyorum. Tüm gün onun eleştirilerine maruz kalıyorum ve bu beni psikolojik olarak çok etkiliyor. Bu durumdan nasıl kurtulurum sizce. Biraz içimi dökmek amaciyla açtım bu konuyu aslinda. O yüzden biraz uzun oldu :)