Kızlar mns mobilyadan mobilya alan var mı?Ben bugün bir koltuk takımı beğendim oradan.Çok hoşuma gitti.Ama garantisi 2 yılmış mns mobilyadaki bütün mobilyaların.İnegölden geliyormuş.Sizce nasıldır MNS MOBİLYANIN KALİTESİ.kULLANAN DUYAN VARSA ACİL CEVAP YAZSIN.bU HAFTA ALACAĞIZ ÇÜNKÜ:))
Sana tavsiyem teşhirdeki gibi beğendiysen al ama şurasını söyle değiştirin böyle değiştirin deme, çünkü istediğin gibi olmuyor. Arkadaşım mns inegöl den aldı mobilyalarını kalite açısından bir sıkıntı yok fakat yemek odasında ufak tefek değişiklikler istedi hiçbiri istediği gibi olmadı ama orjinal beğendiği ürünlerden memnun
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Zaten ben teşhirdeki ürünü beğendim koltuk takımı olarak.Değişiklik
yapmayı düşünmüyorum.Umarım kalitesi de dediğiniz gibi iyi çıkar.
Kızlar mns mobilyadan mobilya alan var mı?Ben bugün bir koltuk takımı beğendim oradan.Çok hoşuma gitti.Ama garantisi 2 yılmış mns mobilyadaki bütün mobilyaların.İnegölden geliyormuş.Sizce nasıldır MNS MOBİLYANIN KALİTESİ.kULLANAN DUYAN VARSA ACİL CEVAP YAZSIN.bU HAFTA ALACAĞIZ ÇÜNKÜ:))
Arkadaşım benim köşe koltuk takımım yemek ve yatak odam mns mobilya.Görsel açıdan göz doyuruyor ama kalitesi hakknda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.köşede kullanılan deri,iskelet çok kalitesiz.mobilyayı anlayan kişiyle alacaksın.hem kalite hem de görsellik arıyorsan doğtaş derim ben
arkadaşım benim köşe koltuk takımım yemek ve yatak odam mns mobilya.görsel açıdan göz doyuruyor ama kalitesi hakknda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.köşede kullanılan deri,iskelet çok kalitesiz.mobilyayı anlayan kişiyle alacaksın.hem kalite hem de görsellik arıyorsan doğtaş derim ben
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım.peki sen mobilyaları alalı ne kadar bir süre geçti acaba?memnun olmadığınıa göre uzun zamandır kullanıyor olmalısın.kısa süredir kullanıp da böyle olumsuz düşünüyorsn gerçekten çok üzücü.paramızı boşa vermeyelim.uyardığın için tşk.ederim..