• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mlhll nin huzur yuvası :)

Cnm cok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin herşeyin var allaha şükür opuyorumnanaktan

teşekkür ederimmm.
şimdi bu halinden daha farklı.çeyizler olunca karman çorman oluo ev.bide 3 auyda daha yeni oturdu ev düzenine :) eşyalarım evimize büyük geldi biraz ama daha büyük bi eve çıkınca kendine daha gösterir die umuyrm :)

doğtaştan mobilya alırken ölçerek alın yoksa düşündüğünüz gibi eve uymuo eşyalar aşırı büyükler küçük bi tavsiye ;)

burayada yazalim madem canim cok guzel hi birde yatak ortunu cok begnedim
gule gule oturun

Güzel günlerde otur canım evinde...herşey yeni olunca bi başka güzel oluyo tabiki..:nazar:
Salon halın aynı benim oturma odamınkinden..pişti olduk yani....:)
Oturma odanla yatak oda perdelerinde çok güzel ayrıca.....
Bide sehpanın örtüsünü oya koymuşsun ama kenarda daha güzelleri vardı sanırım onları ser sonra....nacizane fikrim.......
:1rolleyes:

herşey çok güzel canım allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşşallah kendi evinide görmek nasip olur canım

canım evinin şimdiki halini koysan memnun olurum. çeyizler serili olunca pek bişey anlıyamadım.

KIRADA OTURUYORSAN EGER COK UMURSAMA BENCE MOBILYALARININ KUCUKLUK BUYUKLUK ORANTILARINI AMA ZATEN SENDE DIYORSUN DAHA BUYUK EVE CIKINCA DAHADA GOSTERISLI OLUCAK MOBILYALARIN COK BEGENDIM BEN ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN HUZURLA MUTLULUKLA KULLANIN ESYALARINIZI opuyorumnanaktan

aminn inşşş .teşekkür ederim herkese.
hafta sonuna msadfirim gelicek güzelce temizliğimi yapıp yeni halinin resimlerimi çekerim ;)

herşey çok güzel olmuş.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.tatlım kanepe üzerinde pembeli bi takım gibi bişey var. bacım ben bittim ona nedir o daha yakından koyabilir misin onu.yoğun işlemeler var onda galiba ucunda da iğne oyası gibi bi şey var :hulya:

herşey çok güzel olmuş.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.tatlım kanepe üzerinde pembeli bi takım gibi bişey var. bacım ben bittim ona nedir o daha yakından koyabilir misin onu.yoğun işlemeler var onda galiba ucunda da iğne oyası gibi bi şey var :hulya:
amin inşş. canım cümlemize çok sağol.

o gördüğün pembeli şey kurdele nakışı. kayınvaldemin nişanda getirdiği bohça takımım. namaz örtüsü seccade havlu ve bohçası var çeker onuda koyarım harika bişi ;) ucundada şey var iğne oyası değilde böle hazır fistomu denilio ne öle bişi :)

Back
X