ben matematik mezunuyum. 2010 daki sınava girmeyi düşünüyordum. eğer bu sene sonuna çekilirse sınav onca konuyu nasıl yetiştirecem ben :gitme: inşallah sınav 2010 da olur :Saruboceq:
aynen yaa güya jest yapıyolar durduk yere icat çıkarıyorlar onun yerine atanamayanları atayın işte
niye durduk yere bozuyosunuz düzeni
ya adamlar sabah kalkıyor bugün ne açıklama yapsam acaba ?diye fazla umutlanmayın bence gerçekten alım yapacak olsalar onca sınava girmiş atanmamış insan var onları atarlardı...
ben hiç bir sey anlamadim.
1-sınav önemi alındı yoksa artı sınav mı yapıyorlar?
2-2010 da da kpss olacak mı?
3-önlisans mezunu olupda lisans dan aöf e devam edenler hem bu 2009 önlisans sınavına hemde 2010 daki(tabi yapılırsa) lisans sınavına girebilirmi?
4-daha 81 ve üstleri atanamamışken yeni bir sınav yapmak nereden çıktı?
5-nitelikli elemandan kastınız nedir mühendislerin itfaiye eri olması mıdır?
6-yeni sınav 2009 da yapılacaksa 2008 de girenlerin sınavdan yaralanma süresi 2 yılken yeni sınav yapıpda 2008 de girenlerin hakkını mı yiyorsunuz?
lütfen birisi açıklasın....................
arkadaşlar lise düzeyindeki sınava nasıl başvuru yapacağım benim ilk deneyimim olacak bilgi verirseniz sevinirim öss başvurusu gibimi oluyor form doldurma okula gidip sanırım bu sene sonunda yapılacakmış kaçırmak istemiyorum şimdiden teşekkürler
ya benim kafam karıstı simdi..
lisans mezunu olanların bu cumartesi sınavı var..2009 kpss..ben de o adaylardan biriyim şu an..
simdi lisans mezunu olanlar o eylil ayındaki sınava girebiliyormuydu ki?
eger girebiliyorsak iki sınav ne mantıkla oluyor onu da anlayamadım vallahi..:uhm:
arkadaslar bu sene sonunda olacak sınav peki ama 2010 dada olucakmı ayrıca yoksa 2010 daki direk 2009 a mı alındı
bu haberin mantıklı açıklaması olamz..seneye hazırlanan bir sürü önlisans mezunu var..böyle bişy olursa hem seneye gireceklerin hemde bu sene giripte atama bekleynlern hakkını yemiş olurlar..saçma uydurma 1haber bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?