mizu

Sevgili afterdarkmoon

Europanın kutusunu atmamışım senin için resimleri ekliyorum.. Ürünün kutusunun içerisinde herhangi bir kod vs yok
sadece kutunun altında bir barcod numarası var. He şişenin altında ki soğuk damga vs diyorsan şişenin altındaki detay da okunmuyor istersen onunda resmini çekebilirim.
Sizlerin içi rahat olabilir tabi ama ben 150 lira veripte çok iyi bir kopya ürün kullanıp gerçek diye kendimi avutacağıma yada çevremdekilere buna rağmen yanıltıcı bilgi verip ısrarla savunacağıma 250 lira verir gerçeğini alırım içim de evet dediğiniz gibi böyle rahat eder.. Buda sizin imanız gibi komik yada garip bir durum değildir bilinçli bir tüketici olarak beklentimdir. Bu konuyu açan arkadaşında amacı zaten farklı görüşleri okumak sentezlemek ve kendisine göre en doğru kararı almaktır.
Bu arada kutunun içerisindeki kod nasıl kopyalanabilir ki yaklaşımınız ise son derece amatörce bu işi yapan firmalar seri alır ve barcod maker programları sayesinde bunları çoğaltarak piyasaya sürerler bu iş tahmin ettiğiniz kadar zor değil inanın ama burada size daha fazla detay veremeyeceğim artık. Sadece bu forumda bu konu ile ilgili açılmış benimle aynı görüşü paylaşan birçok arkadaş var isterseniz onlarla da irtibata geçebilir yanıldıklarını söyleyebilir "siz gidin 250 liraya parayı saçıp istediğinizi kullanın rahatlayın ben ucuza alıyorum mis gibi de kokuyor sizin teninizde bir sıkıntı var" tarzı cevaplar verebilirsiniz bu size kendinizi daha iyi hissettirecekse.. Hayır benim bir paylaştığım bir görüşe neden bu kadar odaklandınız anlamıyorum ki konuyu açan kişi dahi bu kadar takılmamışken..?
Siz buyrun istediğiniz yerden alışverişinizi yapın saygı duyarım herkesin görüşü kendine
Hepimize iyi alışverişler...

Eklentiler

• 20140902_173320.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 185
  • 20140902_173335.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 176
  • 20140902_173347.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 163
  • 20140902_173404.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 198
Kusura bakmayın ama ben sizin teninizde bir sorun var mı dedim? Her parfüm her tende aynı kalıcılıkta durmaz dedim. Lafı nereye getirmişsiniz...
Ayrıca bu bilinen bişey yani her parfüm her tende aynı kalıcılıkta durmuyor yani bunuda bilmiyosanız gidin araştırın.
Farklı görüşlere elbette saygımız var ama siz resmen bize gelmiş sizin aldıklarınız çakma , orjinallar sadece Sevilde, Tekin Acarda vs mağazalarda demeye getiriyorsunuz.
Biz zaten diyoruz ki sizin aldıklarınızda belki talihsizlik yaşanmış olabilir ama bizimkiler orjinaldi yani bunu anlamak niye bu kadar zor ki
Siz bizim aldığımız parfümler hakkında orjinal kullandığınızı sanın tarzı yorumlar yaparsanız gelecek cevaba da hazırlıklı olacaksınız kusura bakmayın

Peki ben size sizin aldıklarınız çakma benimkiler orijinal mi dedim?
Ben belki talihsizlik yaşamışımdır diyen yine ilk benim siz değilsiniz benim söylemimi kendi söyleminiz gibi yansıtmayın lütfen. Israrla bu sadece benim görüşüm dememe rağmen kullandığım tüm parfümlerin seceresini isteyen ve yorumlayan sizsiniz, son yazınızda da siz gidin şu kadar para verin şuaradan alın deyip farkettirmeden laf atanda sizsiniz.
Bakın istediğiniz yerden istediğiniz parfümü kullanabilirsiniz hanımefendi neyi ve kimi neden bu kadar ısrarla savunduğunuzu inanın bilmiyorum belki size gerçeği bana sahtesi de rastlamış olabilir bunu da bilmiyorum daha önce ki paylaşımlarım da da altını çizdiğim gibi..
Forumlar bilgi paylaşımı içindir herkese açık bir şekilde yorum sorulmuş siz demişsiniz ki güvenilir ben demişim ki güvenilmez siz iyi anılarınızı paylaşmışsınız ben kötü anılarımı bu bilgileri isteyen istediği gibi toparlar sentezler yorumlar zaten bu amaçla yazıyoruz.. Ben mecbur muyum sizi teyit etmeye? Niçin benim görüşlerimi ısrarla çürütmeye çalışıyorsunuz.. Karşı durunca saldırıyorsunuz..
Size en başından beri diyorum belki bana rastladı ama sonuçta rastladı işte "benim aldıklarım iyi birer kopya" bu kadar basit sizde bunu anlamakta zorlanıyorsunuz kendi görüşünüzü ısrarla kabul ettirmeye çalışıyorsunuz.
Sizin kullandıklarınız gerçek parfüm siz 100 liraya almışsınız ne güzel güle güle kullanın bende denedim ama benimkiler çakma çıktı kısmet ne yapalım... Ben en iyisi gideyim bilindik yerlerden çok para verip alayım.. :)

Karşı tarafın tezini ısrarla çürütmeye çalışan ben değil sizsiniz. Yukardaki mesajınızda çok iyi bir kopyaya 150 lira verip kendimi avutacağıma o markayı savunacağıma gibi bir söz söylediniz.. Bu sözünüz bana ve diğer arkadaşa yönelik oldu.
Herneyse ben uzatmıyorum zaten bu başlıktaki ve diğer bir çok parfüm forum sitelerini incelediğim üzere mizudan sizin kadar şikayet edenine rastlamadım. Bu yüzden çok ilgimi çektiniz. Zaten bu başlıkta da tek olumsuz yapan sizsiniz. Bunun için kesinlikle suçlamıyorum tabiki yapabilirsiniz şimdi bunu yazma gereği duydum yoksa siz bu sözümü de yanlış anlayıp başka yönlere çekeceksiniz.
Uzun lafın kısası ne biz iyi çakmalara 150 lira verip kendimizi avutuyoruz, nede size mizudan almak zorundasınız diyoruz. Umarım anlatabilmişimdir, iyi akşamlar.

Aslında kendi aldıklarım içerisinde orijinal olmayan ürünlere istinaden söylemiştim -kendimi avutacağıma derken kendimi kastetmiştim gerçekten- o lafı yoksa sizinkilere bir lafım yok zira görmedim denemedim en başından dediğim gibi sizinkiler orijinal benimkiler sahte olabilir. Neyse sizde beni yanlış anlamışsınız.
Benim gibi aldığı üründen memnun olmayan bu konuda şikayetçi olan ürünü geri gönderen ve para iadesi alan birçok arkadaş var bu konuda ekşi sözlüğü yada benzer birçok forumu okuyabilirsiniz yani ne yazık ki yalnız değilim. Yoksa günde 12 saat çalışıyorum yani parayı ağaçtan toplamıyorum neden 3 liralık ürünü 5 liraya alayım değil mi? Ancak taktir edersiniz ki ben başıma böyle bir durum gelmişken kalkıpta olumlu bir yorum yazamam bu site için.. Benimde ilgimi çeken sizin ısrarla görmediğiniz ve benim hayır gerçek değil dememe rağmen sizin aldığınız ürünleri örnek vererek kendi görüşünüzü empoze etmeye çalışmanız yada belkide yazı dilinizden bana öle geldi ki buda muhtemel bazen yazı dili söz dilini tam olarak ifade edemiyor.
Her neyse dediğiniz gibi herkes istediği yerden alışveriş yapabilir haa fikrim sorulursa tavsiye etmeyeceğim sahte olduğunu düşündüğüm ürünler satan bir sitedir diyebilirim.
İyi günler...

iki tane parfum aldim farkli zamanlarda lolita lempicka ve bulgari jasmin noir internetten sorgulattim orjinal ikiside harikaydi hic sorun yasamadimzaten kutuyu ve siseyi gorunce ilk intibah olarak orjinallik hissettiriyo gercek parfumler ancak kokunun kalici olmamasi bence bi olcut degil takdir edersiniz

Eşime günlük kullanım için almış olduğum ve feci halde beni rahatsız eden avon parfümünden sonra acele bir karar verip daha önce de kullanmış olduğu davidoff cool water parfümünden mizu ya sipariş verdim. yorumları hiç incelememiştim.
geldi ve parfümün orijinal ambalajı açıktı hatta yani en üstte olması gereken jelatin yoktu. şüphelendiğim için kadınlar klübü sitesini açıp inceledim. Gerçeklik konusunda emin olmamakla koku doğru geldi burnuma ancak son kullanma tarihi ile ilgili bir arkadaşımızın verdiği siteyi açıp kontrol ettim gerçekten nisan 14 te bitmiş olan bir parfüm. Ayrıca jelatinsiz olduğundan biraz üstten kullanılmış gibime de geldi. Alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum.
Siteyi de ayrıca tekrar yapıştırayım başkasının da işine yarar mutlaka http://checkcosmetic.net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…