Peki ben size sizin aldıklarınız çakma benimkiler orijinal mi dedim?
Ben belki talihsizlik yaşamışımdır diyen yine ilk benim siz değilsiniz benim söylemimi kendi söyleminiz gibi yansıtmayın lütfen. Israrla bu sadece benim görüşüm dememe rağmen kullandığım tüm parfümlerin seceresini isteyen ve yorumlayan sizsiniz, son yazınızda da siz gidin şu kadar para verin şuaradan alın deyip farkettirmeden laf atanda sizsiniz.
Bakın istediğiniz yerden istediğiniz parfümü kullanabilirsiniz hanımefendi neyi ve kimi neden bu kadar ısrarla savunduğunuzu inanın bilmiyorum belki size gerçeği bana sahtesi de rastlamış olabilir bunu da bilmiyorum daha önce ki paylaşımlarım da da altını çizdiğim gibi..
Forumlar bilgi paylaşımı içindir herkese açık bir şekilde yorum sorulmuş siz demişsiniz ki güvenilir ben demişim ki güvenilmez siz iyi anılarınızı paylaşmışsınız ben kötü anılarımı bu bilgileri isteyen istediği gibi toparlar sentezler yorumlar zaten bu amaçla yazıyoruz.. Ben mecbur muyum sizi teyit etmeye? Niçin benim görüşlerimi ısrarla çürütmeye çalışıyorsunuz.. Karşı durunca saldırıyorsunuz..
Size en başından beri diyorum belki bana rastladı ama sonuçta rastladı işte "benim aldıklarım iyi birer kopya" bu kadar basit sizde bunu anlamakta zorlanıyorsunuz kendi görüşünüzü ısrarla kabul ettirmeye çalışıyorsunuz.
Sizin kullandıklarınız gerçek parfüm siz 100 liraya almışsınız ne güzel güle güle kullanın bende denedim ama benimkiler çakma çıktı kısmet ne yapalım... Ben en iyisi gideyim bilindik yerlerden çok para verip alayım.. :)