- Konu Sahibi hayalperestttt
-
mizuda satılan parfümler orjinal mi?alan memnun kalan var mı?
mizuda satılan parfümler orjinal mi?alan memnun kalan var mı?
Ben Mizudan calvin klein obsession; Yves st laurent Cinema;Calvin klein Europe gibi son derece bilindik parfümleri aldım sırf denemek amaçlı. Parfümlerin içerisinde birtek Calvin clein obsession seri numarası vardı ve netten kontrol ettim orijinal görünüyordu ancak kokular kesinlikle kalıcı değil. Yıllardır orijinal parfüm kullanan birisi olarak parfümlerden saatlerce günlerce sürecek bir mucize bekleyecek kadar tecrübesiz değilim ancak iyi bir parfüm sıktıktan 45 dakika sonra kesinlikle iz bırakmayacak şekilde yok olmaz. Mizudan aldıklarım bırakın tende kalmayı kıyafetler üzerinde bile iz bırakmadan yok oluyor uçup gidiyor...
Ona bakarsan bende Lancome La vie est belle'mi mizudan aldım. Seri numarası vardı hemde 2014 üretimdi.. Ayrıca saatlerce de çıkmıyor kokusu.Ben Mizudan calvin klein obsession; Yves st laurent Cinema;Calvin klein Europe gibi son derece bilindik parfümleri aldım sırf denemek amaçlı. Parfümlerin içerisinde birtek Calvin clein obsession seri numarası vardı ve netten kontrol ettim orijinal görünüyordu ancak kokular kesinlikle kalıcı değil. Yıllardır orijinal parfüm kullanan birisi olarak parfümlerden saatlerce günlerce sürecek bir mucize bekleyecek kadar tecrübesiz değilim ancak iyi bir parfüm sıktıktan 45 dakika sonra kesinlikle iz bırakmayacak şekilde yok olmaz. Mizudan aldıklarım bırakın tende kalmayı kıyafetler üzerinde bile iz bırakmadan yok oluyor uçup gidiyor...
Hangi kokular mesela? Bazı kokular gerçekten orjinalide yoğun silajlı ve kalıcı kokmaz. Bence şanssızlığınıza denk gelmiş. Çünkü hiç abartmıyorum mizudan aldığım Lancome la vie est belle 12 saat kokuyor bendeO zaman benim şansıma diyelim.. Beni aldığım kokular tamamen etkisiz hafta sonu tekrar denedim acaba bana mı öle geliyor ön yargılı mı davranıyorum diye ama yok en fazla 20 dakika sonra esamesi kalmıyor...
Chaneli ben tenimde 8 saate kadar hissedebiliyorum canım. Aynı şekilde Thierry Mugler Angelı da 12 saate kadar hissediyorum. Belki 6 saatten sonra silajı ilk sıkıldığındakş gibi yoğun değildir dışardan geçtiğim yerde kokum kalmaz ama kolumu alıp kokladığımda kokusunu çok net alıyorum yani.Calvin Klein Obsession;calvin Klein Europa;Yves Loren Cinema;
Bu arada mizudan yada başka bir yerden farketmez Lancome La vie est Belle sizde gerçekten 12 saat kalıyorsa çok şanslısınız ten üzerinde tazelemeden 12 saat kalabilen ve kokusu dışarıdan hissedilen bir parfüme rastlamadım henüz
Tom Ford
Dior
Lancome
Thier Mugler
Chloe
IsseyMiyake
Chanel
şuana kadar kullandığım aklıma gelen markalar..
Bu parfümler orijinalliğinden emin olduğum ürünlerdi ama en çok 3-4 saat ten üzerinde dışarıdan hissedilebilir şekilde kalabiliyorlar.
Şuan üstümde Alien var ki kalıcı bir kokudur bilirsiniz sabah 7 de sıktım ancak an itibari ile ancak bluzuma burnumu dayarsam kokusunu alabiliyorum siz Lancome ile 12 saatlik bir performans yakalamışsınız gerçekten en kısa sürede La vie est Belle deneyeceğim.
Benim şanssızlığım da olsa ben şahsen bu siteden bir daha alışveriş yapmam yapacak olan arkadaşlara da sorulursa eğer önermem. Herkesin tercihi kendine değil mi :)
Sevgiler..
Afterdarkmoon anladım bu sitenin 100% orijinal olduğuna kefilsin çok güzel :)
Ben değilim :):)
Belki dediğin gibi tenimde kalmıyordur koku yarım saatte yok oluyordur özellikle mizudan seçtiğim markalara has bir durumdur haklıda olabilirsin vs.
Ama konu başlığımıza istinaden bir arkadaş sormuş ne düşünüyorsunuz diye bende söylüyorum bu sitedeki ürünlerin kalıcılığı bende başarısız ve doğal olarak orijinal olmadığını düşünüyorum yada bilemediğim başka bir sıkıntısı var. Emin ol bu konuda benim gibi düşünen onlarca da insan var araştırabilirsin ha belki sana değilde bize vurmuştur kör talih buda olabilir sonuçta en güvenilir kozmetik zincirlerinden dahi aldığında bazen bu tarz tatsızlıklarla karşılaşabiliyorsun oran daha düşük olsada..
Aynen öyle katılıyorum.:)Parfümün altındaki kodu checkcosmetic sitesine yazıp da üretim tarihini göremediyseniz orijinal değildir parfümler.
Görebildiyseniz orijinaldir. Bu kadar basit bir yolu var bu işin.
Parfümün içindeki kodu nereden bilipte kopyalayacaklar? Çakma parfüm dediğiniz dubai parfümler var en çok benzeyen gerçeğine. Onlarda bile şişesini sıkarken bile anlarsın parfümün "çakma" olduğunu. Kutuları o kadar benzemez mesela. Birebir nasıl aynı olabilir. Üstüne üstelik mizu,lidyana,misspera,bellamola tarzı sitelerde bu parfüm adınıza faturalı geliyor. Bence boşuna kaygılanıyosunuz bu kadar. Ha ama ben anlamam internettekiler orjinal değil bence diye düşünüyorsanızda gider Sevil'e ne bileyim Tekin Acar'a internetten 100'e bulduğun parfümü 250'ye alırsın içinde rahat eder ne diyelim ki bizim içimiz rahat seninki değilse oralardan alışveriş yapabilirsin:)Evet, bunu bende yaptım zaten ilk başta yazmıştım obsession orijinal görünüyor diye..
Cinema için kodun karşılığını bulamadım europaya ise bakmadım
Bu arada bu tarz kontrol sitelerinin güvenliği ile ilgilide birçok kişiden olumsuz yorumlar duyduğumu belirteyim kaldı ki günümüz teknolojisinde barcod yada ürün kodu taklidi yapmak çok zor birşey değil arkadaşlar..
Normalde imalatçılara özel olarak tekbir onaylı yurt dışı tedarikçisinden gönderilen özel hologramları dahi taklit edebilen local birçok firma tanıyorum.
İşte bu yüzden daha önce bende kalıcı olupta başka bir yerden daha uygun fiyata tedarik ettiğim x marka bir üründe kalıcılık sorunu yaşıyorsam barcodunun karşılığını herhangi bir siteden bulabiliyor olmam benim için "aa evet bu orijinal" dememe yeterli değil. Bunu sadece "mizu" için söylemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?