Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıc supenız olmasın sızlere hep mjdelı haberler vermek ısterım ve de verecem:)) bnde bu pzıtıf enerjı warken=)=)
süpürdükten sonra paspasta yaptınmı bak şimdi gideceğim bir yerde bir toz bulayım kalkıp Nevşehire gelmezsem :mymeka:hani hani nerde o göremiyorum :1shok:ay takımı süpürdüm topladım geldim geçmi kaldım yoksaa.off herşeye geç kalmaya başladım.kaydirigubbakcemile3
Yine ben geldim arkadaşlar Mizgin ne demek biliyor musunuz? Müjde demek, evet ne kadar anlamlı değil mi? Şimdi biz tüm kadinlar kulübü olrak Mizgin den adının anlamına yakışır haberler bekliyoruz değil mi?
hıc supenız olmasın sızlere hep mjdelı haberler vermek ısterım ve de verecem:)) bnde bu pzıtıf enerjı warken=)=)
Yorgunum bir kere belirtmek isterimki burada nine filan yokBir an önce taburcu olmanı ve sonra da buradaki ablalarına, teyzelerine, ninelerin hatta kaydirigubbakcemile3 biraz akıl vermeni rica edeceğim senden. Bilsen ne gereksiz şeyleri kafaya takıyorlar, komedi filmi izlemene gerek kalmayacak, bak gör, öyle güleceksin ki hallerine sengözlerimebaksanab
amaninnn barçmanımda evlendirmiş bizim kuzuyu :teytey:kısa sürede iyileşeceğine kalben inanıyorum sende bu moral ve azim oldukça ileride evlenip çocuk sahibi olduğun günleride hep birlikte kutlayacağız kendine çok iyi bak hep böyle pozitif kal
özloşum sen nerde gördün şeker oğlanı yahu merak ettimyerimseniben
bizler elimizden geldiği sürece yanındayız canım..KK ailesi kocaman bir ailee ve sende artık bu ailenin tatlı bir ferdisin....
bu arada mizginin 4 yaşındada bir küçük kardeşi varmış oda nasıl tatlı bir oğlan görseniz bayıldım bayıldım.....
siz ne iyi insanlarsınız ya seçip de mi alıyorlar klübe inanmıyorum
özloş ağlattın beni Allah gönlüne göre versin sadece yazdın belki kuzum diye ama taa içimde hissettim sesindeki tınıyı
inşallah en kısa zamanda Allah sana da tatırır bu eşsiz duyguyu
mizgincim tüm Türkiyede birer ailen oldu bak ne güzel yaza da ben beklerim buraya yani izmire zaten kallis ablan kızları alıp gelecek mehalimi de kandıracak zenan zaten reyhan ablamla gelecek sen de gel kocaman bir yuvamız var ne güzel