mmhtppp Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2016 220 64 98 31 3 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mmhtppp #1 Kızlar bugün doktora gittim bana miyositol positive verdi kullanan veya yararını gören var mı ?
elifgngr_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2017 41 17 3 39 6 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mmhtppp #2 mmhtppp .!.: Kızlar bugün doktora gittim bana miyositol positive verdi kullanan veya yararını gören var mı ? Genişletmek için tıkla... evet ben kullandım . 2 3 aya kadar hamile kalabiliyorsun doğru zamanda ilişkiye girdiğin sürece . yumurtalıkları besleyen iyi gelen bir ilaç .
mmhtppp .!.: Kızlar bugün doktora gittim bana miyositol positive verdi kullanan veya yararını gören var mı ? Genişletmek için tıkla... evet ben kullandım . 2 3 aya kadar hamile kalabiliyorsun doğru zamanda ilişkiye girdiğin sürece . yumurtalıkları besleyen iyi gelen bir ilaç .
M MaviBoncuk01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.259 1.133 53 14 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mmhtppp #3 mmhtppp .!.: Kızlar bugün doktora gittim bana miyositol positive verdi kullanan veya yararını gören var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba çok uzun zaman olmuş ama miyositolun faydasını görebildiniz mi
mmhtppp .!.: Kızlar bugün doktora gittim bana miyositol positive verdi kullanan veya yararını gören var mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba çok uzun zaman olmuş ama miyositolun faydasını görebildiniz mi