M MaviBoncuk01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.259 1.133 26 Kasım 2018 Konu Sahibi MaviBoncuk01 #1 Merhaba kızlar 5 kasımda doktorum bana miyositol positive verdi günde 2 kere içiyorum 2.kutum bitmek üzere kullanıp faydasını gören var mı
Merhaba kızlar 5 kasımda doktorum bana miyositol positive verdi günde 2 kere içiyorum 2.kutum bitmek üzere kullanıp faydasını gören var mı
maya_gallo Her şey olacağına varır Kayıtlı Üye 8 Nisan 2014 1.855 2.082 26 Kasım 2018 Konu Sahibi MaviBoncuk01 #2 Vintagelife .!.: Merhaba kızlar 5 kasımda doktorum bana miyositol positive verdi günde 2 kere içiyorum 2.kutum bitmek üzere kullanıp faydasını gören var mı Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4-5 ay kadar düzenli olarak günde 1 defa kullandım. Ama hala hamile değilim maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız kısmetse.
Vintagelife .!.: Merhaba kızlar 5 kasımda doktorum bana miyositol positive verdi günde 2 kere içiyorum 2.kutum bitmek üzere kullanıp faydasını gören var mı Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4-5 ay kadar düzenli olarak günde 1 defa kullandım. Ama hala hamile değilim maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız kısmetse.
M MaviBoncuk01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.259 1.133 28 Kasım 2018 Konu Sahibi MaviBoncuk01 #3 maya_gallo .!.: Yaklaşık 4-5 ay kadar düzenli olarak günde 1 defa kullandım. Ama hala hamile değilim maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız kısmetse. Genişletmek için tıkla... Aa hayırlısı olsun ne probleminiz vardı ne kadardır deniyorsunuz
maya_gallo .!.: Yaklaşık 4-5 ay kadar düzenli olarak günde 1 defa kullandım. Ama hala hamile değilim maalesef. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağız kısmetse. Genişletmek için tıkla... Aa hayırlısı olsun ne probleminiz vardı ne kadardır deniyorsunuz
maya_gallo Her şey olacağına varır Kayıtlı Üye 8 Nisan 2014 1.855 2.082 28 Kasım 2018 Konu Sahibi MaviBoncuk01 #4 Vintagelife .!.: Aa hayırlısı olsun ne probleminiz vardı ne kadardır deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5 yıldır deniyoruz. Sebepsiz infertilite maalesef.
Vintagelife .!.: Aa hayırlısı olsun ne probleminiz vardı ne kadardır deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 5 yıldır deniyoruz. Sebepsiz infertilite maalesef.
M MaviBoncuk01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2018 1.259 1.133 28 Kasım 2018 Konu Sahibi MaviBoncuk01 #5 maya_gallo .!.: Yaklaşık 5 yıldır deniyoruz. Sebepsiz infertilite maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah tutar kısa zamanda
maya_gallo .!.: Yaklaşık 5 yıldır deniyoruz. Sebepsiz infertilite maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun hayırlısıyla inşallah tutar kısa zamanda