Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem miyop hem astimat sorunum vardı çizdirdim kurtuldum ancak şimdi lens kullanamıyorum sürekli batıyor.
bende lazer tedavisi olmak istiyorum miyopum ama bir yandan da korkuyorum daha sonradan tekrar başlarsa ilerlerse diye
Kaç numara gözlük kullanıyorsunuz ?
benim 26 yaşına kadar ilerledi. 2 sene artmayınca 28 de çizdirdim. 3 sene olmuş şimdi hesapladım hiç sorun yaşamadım. hala dürbün gibi gözlerim kimsenin okuyamadığı uzak yazıları okuyabiliyorum. benden 1 sene önce abimde çizdirmişti o da gözlük falan kullanmıyor artık. ama onun gözleri falan kızarmıştı çizdirdiğinde. benimkinde annem vazmı geçtin yaptırmadın dedi çıkınca zaten 5 dk da bitiyor
Aa güzelmiş MaaşAllah... demek 5 sene daha beklemem gerek.. Peki kaç numaraydı gözün çizdirirken ?
ikiside 3 numaraydı. yaş önemli değil önemli olan durması numaranın. genelde daha erken durur dr şaşırmıştı 26 da bile nasıl numara ilerler diye. ben memnunum açıkcası. lens kullanıyormusun bilmiyorum ben lazerden önce 3 sene kullanmıştım bıkmıştım çünkü gözlükten. eğer lazer düşünüyorsan lens kullanma derim.