- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
miyonlar yüzünden ameliyat olup;rahmi tamamen alınan arkadaş var mı
- Konu Sahibi suefsun
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beeeeeeeeeeeeeennn...
ve bana sorarsan önce 2-3 doktora daha görün,hepi aynı şeyi söylerse operasyonu ol...
şu anda iyiyim ama ciddi sıkıntılar yaşadım,yaşıyorum...ben 25 yaşında ilk ameliyatımı oldum..miyomlar yüzünden çok kanamam vardı..promenepoz dönemi dedikleri bir süreç geçiriyorum..erken yaşta rahmim alındığı için hormon replasma redavisini ölene kadar sürdürmek zorunluluğum var...yani hem iyi hem kötü yönleri var...
teşekkür ederim..doktorun ismini yazarsan sevinirim..
izmir de dr.Tahir Ozguder sirinyerde muaynehanesi var ayrica buca ssk da calisiyor.Hem annemin hem benim doktorum annem icin cok doktor dolastik bu doktor gercekten isinin ehli ve cok iyi biri.Ben tavsiye ederim hem boyle onemli konularda en az uc doktorun gorusunu almak gerekiyormus bu arada merakimi mazur gor ama kac yasindasin.
beeeeeeeeeeeeeennn...
ve bana sorarsan önce 2-3 doktora daha görün,hepi aynı şeyi söylerse operasyonu ol...
şu anda iyiyim ama ciddi sıkıntılar yaşadım,yaşıyorum...ben 25 yaşında ilk ameliyatımı oldum..miyomlar yüzünden çok kanamam vardı..promenepoz dönemi dedikleri bir süreç geçiriyorum..erken yaşta rahmim alındığı için hormon replasma redavisini ölene kadar sürdürmek zorunluluğum var...yani hem iyi hem kötü yönleri var...