• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyonlar yüzünden ameliyat olup;rahmi tamamen alınan arkadaş var mı

canim annemin miyomlari yuzunden rahmi alinmisti 3 senedir hicbir sikayeti olmadi hatta keske daha once aldirsaydim diyor cunku cok kanamasi oluyordu.allaha sukur simdi cok iyi ve rahat eger doktorunu iyi secersen hicbir problemin olmaz. bizim doktorumuz isinin ehliydi hicbir tedirginligimiz olmadi allah ondan razi olsun.izmire gitme firsatin varsa doktorun ismini verebilirim.cok gecmis olsun.

bende bir tane miyom vardı, çok büyüktü doktor beş aylık hamile gibisin dedi. doktor rahmini alacağım dedi, başka bir doktora gittim, rahmini almayacağım, dedi. 35 yaşındayım, yaşın daha genç dedi. ileride tekrar olursa alırız, dedi. istersen bir kaç doktora görün, yaşınızı bilmiyorum,

beeeeeeeeeeeeeennn...
ve bana sorarsan önce 2-3 doktora daha görün,hepi aynı şeyi söylerse operasyonu ol...
şu anda iyiyim ama ciddi sıkıntılar yaşadım,yaşıyorum...ben 25 yaşında ilk ameliyatımı oldum..miyomlar yüzünden çok kanamam vardı..promenepoz dönemi dedikleri bir süreç geçiriyorum..erken yaşta rahmim alındığı için hormon replasma redavisini ölene kadar sürdürmek zorunluluğum var...yani hem iyi hem kötü yönleri var...

beeeeeeeeeeeeeennn...
ve bana sorarsan önce 2-3 doktora daha görün,hepi aynı şeyi söylerse operasyonu ol...
şu anda iyiyim ama ciddi sıkıntılar yaşadım,yaşıyorum...ben 25 yaşında ilk ameliyatımı oldum..miyomlar yüzünden çok kanamam vardı..promenepoz dönemi dedikleri bir süreç geçiriyorum..erken yaşta rahmim alındığı için hormon replasma redavisini ölene kadar sürdürmek zorunluluğum var...yani hem iyi hem kötü yönleri var...

bahsettiğin dönem ve sıkıntıları hakkında daha geniş bir bilgi verebilir misin...

teşekkür ederim..doktorun ismini yazarsan sevinirim..

izmir de dr.Tahir Ozguder sirinyerde muaynehanesi var ayrica buca ssk da calisiyor.Hem annemin hem benim doktorum annem icin cok doktor dolastik bu doktor gercekten isinin ehli ve cok iyi biri.Ben tavsiye ederim hem boyle onemli konularda en az uc doktorun gorusunu almak gerekiyormus bu arada merakimi mazur gor ama kac yasindasin.

izmir de dr.Tahir Ozguder sirinyerde muaynehanesi var ayrica buca ssk da calisiyor.Hem annemin hem benim doktorum annem icin cok doktor dolastik bu doktor gercekten isinin ehli ve cok iyi biri.Ben tavsiye ederim hem boyle onemli konularda en az uc doktorun gorusunu almak gerekiyormus bu arada merakimi mazur gor ama kac yasindasin.

37 yaşındayım..doktor ismi için teşekkürler.. araştırıcamm.sağola.sa.s

beeeeeeeeeeeeeennn...

Rahminiz neden alindi acaba? Yumurtaliklarinizda alindimi?

Tesekkürler

Back