Miyomum 7 cm

sednurinci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
2
2
25
Merhabalar, gebeliğin ilk ayları 5 cm olan miyomum 12. Haftamdayım 7 cm olmuş. 2 doktorla görüşüyorum
Doktorumun biri progestan başladı. Diğer doktorum bebeğin miyomun önüne geçmiş şu an risk yok bu aylarda büyümesi normal dedi. Sizce bundan sonra sorun teşkil eder mi? Gebeliğim iyi e herhangi kanama ağrı yok. Yerleşme ağrılarım bitti.

5.7 cm ve 6 küsürlü bişeydi tam hatırlamadım. iki miyomum varken dogurmus oldum haberim bile yoktu sezaryende foto cekmis dr gosterdi :) dogumdan 2 yıl kadar once hsg çektirdim mr var cerrahi histeroskopi ile rahim duzeltme ameliyatı oldum miyomları dr gorse konusu gecerdi var almadım ya da alınmalı kalmalı falan bişey derdi. demek ki sonradan hamilelik hormonlarıyla turemiş büyümüş nolduysa :) rahmin ustunde kaldı ikisi de dugme gibi alt alta taç kısmında dedi . bi zarar vermedi bebegin gelişimi de iyiydi. ama kanala hiç inmedi sezaryen oldum 40+3 . yerine göre kanala inmesine etkisi oluyormuş tabi ama yukardaydı benim cocugumun doğası yoktu :) bel dışında agrım sancım kanamam olmadı :) cok rahat bi gebelik geçirdim şükür cok şükürr :) dr korkma diyorsa korkma tabiki farklı görüşler iyidir. :)

Çok teşekkürler, evet farklı görüşler iyidir gerçekten o yüzden yazmak istedim. Böyle anneler olduğunu görmek beni çok mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…