- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
canım bence sıkıntı yapma aldırma myomunu cunku ablamda vardı hıc bılmıyodu 7 cm hamıle kaldı.cok sukur saglıklı dogumunu yaptı.onuda doktorlar cok korkutmustu.sımdıde bende mıyom var 2 tane bırı 5 cm dıgerı 3 cm doktor gebelıge engel degıl dedı ama 17 aydır gebe kalamıyorumrahım fılmı ıstedı doktor her ıhtımale karsı bı bakalım dedı ınsallah bı sorun cıkmaz ama neden hamıle kalmıyorum bı turlubulunamıyo:26:hayırlısı olsun canım Rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın
![]()
haklısın canım ben aslında önceleri pek umursamıyordum ama gittiğim doktorlar felaket tellallığı yaptılar yok miyomun büyük yok ameliyat esnasında rahmi bile almak zorunda kalırız falan filan işte .bebek büyür miyom büyür dayanamazsın acıya düşüğe sebep olur erken doğum olur dediler inşallah dedikleri olmayacak ve ben de bebişimi kucağıma alanlardan olucam Allah'ın izniyle buna inanıyorum iyi düşünelim iyi olsun.canım benim ablamda ilk bebeğini doğurduğunda sezeryanla doğurdu ve doktor miyomu olduğunu daha sonra aldıklarını söylediler 8 cmdi .inşallah bizlerde sıkıntısız evlatlarımızı kucağımıza alırız.canım miyom rahimin dış duvarındaysa bebeğin tutunmasına engel olmuyormuş inşallah sizin önünüzdeki engellerde kalkar ve bebişine biran evvel kavuşursun tekrar geçmiş olsun