- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
öncelikle bu konuyu açmamın sebebini sizlere şu şekilde açıklıyayım.ben 8,5 senelik evliğim ve erkek infertilitesi yüzünden hamilelik yaşıyamıyordum.bu ay tüpbebek tedavisine başladım nihayet eşimdeki sorun ortadan kalkmıştı ama bu sefer daha sıkıcı bir durumla karşı karşıya kalmıştım tabiki adı miyom .tedaviye başladığımda doktorum miyomumun olduğunu biliyordu.fakat eşimde hiç sperm yoktu ameliyatla sperm bulunmuştu.doktorum da eşimde sperm olmadığı için ameliyat olmamı uygun görmemişti önce eşinin sıkıntısı hallolsun sonra gerekirse ameliyat olursun dedi.şükürler olsun eşimde sperm bulundu ve şu anda 6 tane embriyom donduruldu.benim miyom ameliyatı olmam lazımmış.daha önce 5,5 cm olan miyom tedaviden dolayı yaklaşık 8cm olmuş.laparoskopi miyomektomi ameliyatı olmam lazım.fiyat olarak doktorum 6800tl istedi başka bir doktorda 5000tl istedi.daha sonra gitmiş olduğum devlet hastanesindeki prof doktor miyomumun rahim dışında olduğunu fakat boyutunun büyük olduğunu Allah korusun ameliyat esnasında aşırı kanamaya sebep olabileceğini ve rahmi bile almak zorunda kalabileceğini söyledi şu anda çok moralim bozuk.kendimce bitkisel kürler kullanmaya başladım.miyomun küçülmesi için bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.bu arada benim kullandığım kürler şunlar.
1-soğan suyu
2-adaçayı
3-çekirdekli kırmızı üzüm ve kınakına suyu
1-soğan suyu
2-adaçayı
3-çekirdekli kırmızı üzüm ve kınakına suyu