- 4 Eylül 2014
- 129
- 45
- 44
- Konu Sahibi incirreceli88
Korkmayın diyorum ama şuan hastanede ytıyorum ve birazdan amaliyata alınacağım. Açık olacakmış. Çok gerginim çok bana dua edin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah başarılı geçer ameliyatın kurtulursun...Korkmayın diyorum ama şuan hastanede ytıyorum ve birazdan amaliyata alınacağım. Açık olacakmış. Çok gerginim çok bana dua edin kızlar
Gecmis olsun. Durumunuz nasilKorkmayın diyorum ama şuan hastanede ytıyorum ve birazdan amaliyata alınacağım. Açık olacakmış. Çok gerginim çok bana dua edin kızlar
Merhaba, miyomunuz nerde rahim içinde mi yoksa rahim dışında mı?Ameliyat olmak istemıyorum ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar
Rahim duvarındaMerhaba, miyomunuz nerde rahim içinde mi yoksa rahim dışında mı?
benimde 7,5 cm. miyomum vardı. rahim dışında ön duvarda.. Tesadüfen öğrenmiştim. Bende hiçbir şikayete sebep olmadı.Rahim duvarında
Sen normal doğum mu yaptın canım
Telefondan karıştım biraz.Hayırlı olsun bebeğin canım şaşırdım doğrusu miyom olanlar sezaryen oluyor diye biliyordum normal doğum yapabiliyor muyuz miyomu olanlar
Hızla iyileşiyorum çok şükür iyiyim. Biraz acıyor sadeceGecmis olsun. Durumunuz nasil
Hızla iyileşiyorum çok şükür iyiyim. Biraz acıyor sadece
Çok çok geçmiş olsunHızla iyileşiyorum çok şükür iyiyim. Biraz acıyor sadece
Mrh bende 9 ay once açık mıyom amelıyatı oldum daha once 4 düşük yasadıktan sonra amelıyata karar verdık .ıyı yaptık kotu mu henuz anlayamadım bakalım zamanla nasıl olacak sız nasıl karar verdınız olmaya cocukla olmalı ıl ılgılı bır sıkıntı yoktur umarımHızla iyileşiyorum çok şükür iyiyim. Biraz acıyor sadece
mrh bence bır an once olun ve kurtulun benım aklım başıma 4 duşükten sonra geldi ne yazıkkı ama sadece mıyom yerını ıyıce arastırmak gerek yerı ıle ilgili sıkıntı düşüğüme neden olmuştu benım dilerim sizin için boyle bir sey soz konusu dahı olmazşimdi nasılsın inşallah iyisindir bende ameliyat olcam . Bende doktora gittim ve tesadüf eseri miyomların olduğunu öğrendim 7 cm büyüklüğünde imiş ce ufak bikaç tane daha varmış çok korkuyorum ameliyattan açık olacak benimkide suan beklemedeyim. Doktorum hamile de kalabilirsin ama hemen dedi yinede sen bilirsin dedi bende kendimi riske sokmak istemedim ((
Cok gecmis olsunHızla iyileşiyorum çok şükür iyiyim. Biraz acıyor sadece
çok geçmiş olsun. bende de 13 cm çapında bir miyom var rahim dışında subseröz dediklerinden.
ameliyat olmam gerektiğini söyledi bir çok dr ama korkuyorum. normalde bugün ameliyat günü almıştım ama dr o kadar ilgisiz ki o kadar para verip üstüne bide kendimi kestirip sorun ve sorularıma cevap alamamak istemedim.
tekrar dr araştırmaya başladım. siz nerede oldunuz ameliyatınızı kç cmlik bi miyomdu çocuk sahibi olmanızı etkilemicekmiş diil mi?
çok soru sordum biliyorum ama inanılmaz ikilemde kaldm bi yandan korku bi yandan böyle hamile kalamamak ya da kalsamda sağlıklı doğuramamak
Canım bu dediğin yöntem acaba miyom embolizasyonu yöntemi mi aynı şey misana en büyük tavsiyem doktorunu iyi bul. güvenemezsen asla olma içgüdülerin sana cevabını verir diyeceğim ama sakin ol. nitelikli doktor ara. paranla rezil olma üstelik. benim 8 cm civarları 3 tane vardı. ben kanunu sultan süleyman eğ.ar.hastanesinde prof.dr. ceyhun numanoğlu beyde oldum jinekoloji onkoloji servisi. oraya da bir gidebilirsin. muayene doktorlarını sevmeyebilirsin fakat amaliyat doktorları müthiş. amaliyatıma da o girdi bu arada.
ayrıca bir yöntem buldum ne yazıkki ben çok geç buldum. neştersiz miyom tedavisi yapılıyormuş. ağrı acı yok. ertesi gün işine bak. anjiyo yöntemi ile aynı kasıktan girerek yapıyorlarmış. sanırım miyomu besleyen damarları kurutuyorlar. anestesi, dikiş, yoğun bakım, kanama, kesi hiçbiri olmuyor. vaktin varken araştır derim.
bu arada miyomlar çocuk sahibi olmana engel değildir canım. eğer bunlardan kurtulmazsan hamileliğinde miyomların hormonlarının değişmesi ile birlikte büyüyecek. az da büyür çok ta büyür. fiziksel bişey bu. hamileliğin çok zor geçer kurtul derim ben yaşadım çünkü çok zor. allah yardımcın olsun kardeşim. KORKMA! Allah daha büyük dert vermesin
mrh bence bır an once olun ve kurtulun benım aklım başıma 4 duşükten sonra geldi ne yazıkkı ama sadece mıyom yerını ıyıce arastırmak gerek yerı ıle ilgili sıkıntı düşüğüme neden olmuştu benım dilerim sizin için boyle bir sey soz konusu dahı olmaz