- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 36
- Konu Sahibi incirreceli88
Arkadaslar 28 yasindayim ve 7 santim büyüklügünde bir miyom bulundu ana rahmimde. Amaliyata girmek istemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasil gider bir miyom!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her gittigim doktor ameliyati tavsiye etti. Büyük oldugundan acik ameliyatla alacaklarini söylediler. Yanliz arastirmalara göre isin tedaviside uygulana biliyormus. Bunu doktorlar tabi söylemiyorlar. Bizlerin masaya yatmasi onlarin isine geliyor. Bebek sahibi olmadan yarim sene önce alinsa en mantiklisiymis. Simdi aldirdigimda sürekli gelme ihtimali cok yüksekmis. Malesef evlide degilim ve ilerde cocuk sahibide olmak istiyorum. Bitkisel tedaviler acaba ise yararmi? Simdi bir kac kur yapmayi düsünüyorum. Siz hic böyle yöntemler denediniz mi?Bende de rahmin arkasında var ama bikaç cm sadece.. miyomların iyi huylu olduğunu ve ani ve aşırı büyüme yapmadığı sürece ameliyata gerek olmadığını söylemişti doktorum.. sizinki 7 cm miş.. doktor ameliyat gerekli dedi mi size?
Bana miyom yüzünden suan hamile kalma ihtimalimin olmadigini söylediler. Seninki ne kadar büyüklükte?Hiç denemedim açıkçası.. ve 2 yıldır 2.çocuğumuz olmadı bi türlü.. belki de myom sebep oldu bilemiyorum.. öyle işe yarayan bitkisel kürler varsa bende yaparım
uww.. en son gittiğimde 1 cm vardı yoktu.. belki de çok küçük olduğundan bi risk görmedi doktorum o yüzden bi şey demedi.. önümüzdeki hafta adam gibi bi muayene olayım ben.. sallayıp duruyodum aklımı başıma getirdinizBana miyom yüzünden suan hamile kalma ihtimalimin olmadigini söylediler. Seninki ne kadar büyüklükte?
Arkadaslar 28 yasindayim ve 7 santim büyüklügünde bir miyom bulundu ana rahmimde. Amaliyata girmek istemiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasil gider bir miyom!?