Miyom ve kisti olanın kürtaj sonrası âdeti

denizatlas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
16
1
26
Kürtaj olalı 71 gün oldu, kalbi durduğu için. 71 gün oldu hâlâ adet olmadım. Miyom ve yumurtalık kistim olmasından sebep midir acaba? Aynı sıkıntılarla kürtaj olanınız var mıdır? Sonrasında neler yaşadınız?

Ben yaşamadım ama benim kistim kürtajdan sonra çıktı :KK43: ben de kalp durmasından kürtaj oldum ama adet dönemi devam etti. Muayene oldunuz mu belki doktor söktürücü ilaç verir?

Olsun olmanıza sevindim bundan sonra düzene girer ve yumurtlarsınız inşallah 🙏🏻 bebek düşünecek misin ilk adetten sonra

Evet inşallah, ilk hamileliğimde hergün denememize rağmen 10 ayda hamile kalabilmiştim, bunun sebebide miyommuş zaten... o yüzden bu sefer vakit kaybetmek istrmiyorum hamile kalmam istemesemde uzun sürdüğü için. Yaşımda 27. Kistim ilede ilgili bi var dediler bi yok dediler şuan ki doktorum varlığına diretiyor. 1 ay kadar önce patlamış biraz kanamış. Hamileyken 4.5 cm idi şuanda 3m, bi ara 2 cm düşmüştü.

Evet inşallah, ilk hamileliğimde hergün denememize rağmen 10 ayda hamile kalabilmiştim, bunun sebebide miyommuş zaten... o yüzden bu sefer vakit kaybetmek istrmiyorum hamile kalmam istemesemde uzun sürdüğü için. Yaşımda 27. Kistim ilede ilgili bi var dediler bi yok dediler şuan ki doktorum varlığına diretiyor. 1 ay kadar önce patlamış biraz kanamış. Hamileyken 4.5 cm idi şuanda 3m, bi ara 2 cm düşmüştü.
Ben de26 yaşındayım. Neden ve nasıl çıktı bilmiyorm bu kist ama inşallah adetle atılır :KK43: yoksa gebeliği zorlaştıracak diye korkuyorum ben de . Ya da ilaçlarla vs düşmüyor mu acaba :KK43:

Bugün üst kısımda myom olduğunu öğrendim 9. Hafta biterken bebeğimin kalbi durmuştu ikinci kez bebeğimi kaybediyorum o zaman bebeği besleyen bir şey demişti bugünse apayrı konuştu

X