- 30 Temmuz 2020
- 252
- 263
- Konu Sahibi iyiaileannesi
Merhaba hanımlar. 15 gün önce kadın doğum uzmanına bitmek bilmeyen adet kanamalarim şikayetiyle gittim.aa sizde miyom var dedi rahim duvarına yapışık. Muhtemelen bu kanama yapıyordur dedi. Bana progesteron içeren bı ilaç yazdı birde bı çeşit adet ağrı kesicisi.git adetinin 2 günü gel dedi. İlacım biter bitmez inanılmaz bir yoğunlukta adet olmaya başladım hafta sonunadenk geldiği için 3. Günü gitmek zorunda kaldım doktora. Hormon testi yapicaklarini belirterek bı tüp kan alındı benden. Öğleden sonra gittiğimde kanım kaybolmuş yarın yine gel tahlil ver dediler. Ertesi gün yeniden gittim adetin 4. Günü oluyordu artık. Sonuçların doktora göre iyi çıkmıştı. Cyclo .... Diye bir ilaç yazdı. Hocam neyim var benim dedim bı ayın içinde iki üç gün tek kanamam olmuyor dedim bu kezde birden fazla miyom var sende bu ilacı kullan kanama devam ederse fakülte Hastanesi'ne git parça aldır dedi ve beni gönderdi resmen. Arkadaşlar bana bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilir mi ? Farklı doktorlara gitme imkanım yok şuan için. Devlet Hastanesi'nde zar zor sıra buldum.