Miyom ara kanama

Ben açık ameliyat oldum.8 cm subseröz

[QUOTE="Tugbis55, post: 60000816, member: bende 1 kez ameliyat oldum yine çıktı bu sefer rahim içinde ben kaynağını buldum neredeyse ameliyat oluyordum tahlillerimi oldum sonra bitkisel tedavi yöntemi buldum ameliyattan vazgeçtim iyiki ameliyat olmadım çünkü evli degilim durumum çok iyi ara kanamalar ve dayanılmaz sancılarım son buldu benim kaynağım mide bağırsak ve basurdanmis midemi bagirsagimi tedavi ettim eski şikayetlerim bitti miyom sanırım duruyo ama kurtulacagimi dusunuyorum umarım sizde kaynağı bulursunuz

Merhaba hayirli geceler..cok sukur acik ameliyat olmadan histeriskopi yontemiyke alindi.miyom asagi dogru dusmus.almis doktor..cok cektim ama bu miyomdan..kanamam bitmedi felan...2 hafta oldu islem olali.lekelenmelerim oldu.2 gundur kan biraz artti.adet oldum diye dusunuyorm.insallah duzene girer..sizede gecmis olsun.sogan kurumu yaptiniz

Ben
Gecmis olsun. Ins. Bir daha cikmaz. Ben bagisiklimi kuvvetlendirici ürünler kullandım soğan kuru denedim fayda etmedi kırmızı reishi mantarı ekstrati birde hayit ekstrati kullandım inanılmaz faydasını gördüm.

Cok tesekkur ederim canim.insallah cok.bunaltti cunku.hic temiz gezemedim.surekli.kanama....bitkiler hakikaten fayda ediyor.ilaclar mav ediyo insanı...o bitkiler sayesinde miyom vesayre olmuyr degil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…