Hayir canim olmuyor. Yanliz önce bi sogan kürü dene derim. Ben biraz acele davranmistim 5cm ve 4 cm olan kist ve polyplerim ameliyattan sonra (10 gün sonra ) 2 cm'diMerhaba
Ptesi gunu miyom amelyatim var. Miyomum 7cm. Laparoskopik yontem icin gurkan kiran ile gorustum uygun dedi. Snra beni acik amelyat yapmaya tesvik etti. Istemedigimi soyledim. Acikta olsa kapalida olsa miyomu cikarmak icin bir kesik acicam dedi.
Sezeryanda kesik tmmda laparoskopide cihaz delikleri disinda bi kesik oluyor mu ? Aklima takildi.
Gurkan kiranda miyom aldiran tedavi olaniniz var mi ?
Merhaba. İnşallah iyileşmişsinizdir. Neler yaşadınız amaliyat oldunuzmu nasıl geçti. Şikayet kaldımı zormu merak ettiğimden sordum. Bende olmak üzereyim. Bende birkaç tane var en son 8.5 cm di. Miyomlar dışında kanser şüpheside var. Amaliyatta belli olacak. Korkuyorum birazGeçmiş olsun. Birşey yoktur doktor ameliyatı acele ile yapmamış iyice temizlemiş demek ki. Bende 9 cm miyom var martın ikinci haftası ameliyat olacağım doktorum prof. Altay Gezer. Ameliyatta rahim alınma riski de var buna hazır mısın dedi. Başka çarem olmadığına göre hazırım dedim. Ama korkuyorum. İnşallah bende iyi olurum.
o civanperçemi filan hiçbirişe yaramadı bende onla uğraşırken daha büyüttüm myomları şimdide günaldım ameliyat için öteledikçe sorun büyüyor sadeceSuan soğan suyu kürü yapıyorum birde civanperçemli macun aldım onu kullanıyorum belki bir umut
arkadaşlar cuma günü açık ameliyat oldum 2 saate yakın sürmüş ve dr bana iyiki ameliyatı olduğumu söyledi 3 tane buyuk mmiyomum olduğunu bu mıyomların yumurtalıklarımı ve rahmımın yer değiştirdiğini rahmım ters döndğünü söyledi hepsini düzeltmiş ama ameliyattan sonra çok gaz sancılarım ve yürüyememe sıkıntım var ayrıca kanamam gelıyor dr recete yazdı ve kullanıyorumolanların çok ağrısı sızısı oldumu . bende açık olucam 11 cm miyomum var
Bu konu aktif değil pek miyomlu hatunlar var orda daha çok mesaj varNiye kimse yazmıyor
Sen ameliyat oldun mu ?Bu konu aktif değil pek miyomlu hatunlar var orda daha çok mesaj var
düzelmiş haline vücudun alışmaya çalıştığı için oraya müdahaleye vücudun tepki veriyor.eski hali hastalıklıydı fakat vücudun buna alışmıştı.ben ameliyat olmadan gaz sancısı ile beraber adet sancısı çekip her ay en az bir akşam acillik oluyorum. benim miyomum 1.3 santim idi adette 3 cm e kadar büyüyor ve yerin tam bebeğin yerleşmesi gereken bölgede. drlardan biri dedi miyom engeller açık ameliyat ol 2 si ameliyatlık bişey yok dedi.son gittiğim tüp bebek dr u da ameliyatlık birşey görmedi görse transfer yapmazdı.Arkadas
arkadaşlar cuma günü açık ameliyat oldum 2 saate yakın sürmüş ve dr bana iyiki ameliyatı olduğumu söyledi 3 tane buyuk mmiyomum olduğunu bu mıyomların yumurtalıklarımı ve rahmımın yer değiştirdiğini rahmım ters döndğünü söyledi hepsini düzeltmiş ama ameliyattan sonra çok gaz sancılarım ve yürüyememe sıkıntım var ayrıca kanamam gelıyor dr recete yazdı ve kullanıyorum
Sen yinede ihmal etme bu miyom denen şey günden güne büyüyen birşey dikkat etdüzelmiş haline vücudun alışmaya çalıştığı için oraya müdahaleye vücudun tepki veriyor.eski hali hastalıklıydı fakat vücudun buna alışmıştı.ben ameliyat olmadan gaz sancısı ile beraber adet sancısı çekip her ay en az bir akşam acillik oluyorum. benim miyomum 1.3 santim idi adette 3 cm e kadar büyüyor ve yerin tam bebeğin yerleşmesi gereken bölgede. drlardan biri dedi miyom engeller açık ameliyat ol 2 si ameliyatlık bişey yok dedi.son gittiğim tüp bebek dr u da ameliyatlık birşey görmedi görse transfer yapmazdı.
yok haftayapazartesi inşallah bian önce olsun bitsin artık şiştim yeminle stresten ölücemSen ameliyat oldun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?