• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom amelyati olacagim

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

Ptesi gunu miyom amelyatim var. Miyomum 7cm. Laparoskopik yontem icin gurkan kiran ile gorustum uygun dedi. Snra beni acik amelyat yapmaya tesvik etti. Istemedigimi soyledim. Acikta olsa kapalida olsa miyomu cikarmak icin bir kesik acicam dedi.
Sezeryanda kesik tmmda laparoskopide cihaz delikleri disinda bi kesik oluyor mu ? Aklima takildi.

Gurkan kiranda miyom aldiran tedavi olaniniz var mi ?

Merhaba

Ptesi gunu miyom amelyatim var. Miyomum 7cm. Laparoskopik yontem icin gurkan kiran ile gorustum uygun dedi. Snra beni acik amelyat yapmaya tesvik etti. Istemedigimi soyledim. Acikta olsa kapalida olsa miyomu cikarmak icin bir kesik acicam dedi.
Sezeryanda kesik tmmda laparoskopide cihaz delikleri disinda bi kesik oluyor mu ? Aklima takildi.

Gurkan kiranda miyom aldiran tedavi olaniniz var mi ?
Hayir canim olmuyor. Yanliz önce bi sogan kürü dene derim. Ben biraz acele davranmistim 5cm ve 4 cm olan kist ve polyplerim ameliyattan sonra (10 gün sonra ) 2 cm'di

Ptesi amelyati oldum. Carsambaa gunu eve ciktim. Laparoskopi deliklerim ve sezeryan kesigim var. Amelyatim 5.5 saat surmus. Adet gibi kan gelmeye devam ediyo. Dr amelyat iyi gecti bi skinti yok dedi. 8. Gun dikislerim alincak. 3 mart gibi kontrole gidicem.

Aklima takilan neden 5.5 saat surdugu... sormaya firsatim olmadi. Devlet hastanesi olunca drlar yogun. Acaba kotu bisey olduda solemedi mi :(

Kiz kötü bir sey olsa niye söylemesinler. Onlar icin yogunluk önemli degil ki, ayaküstüde derler. Doktor hersey iyi dediyse öyledir canim üzme kendini

Geçmiş olsun. Birşey yoktur doktor ameliyatı acele ile yapmamış iyice temizlemiş demek ki. Bende 9 cm miyom var martın ikinci haftası ameliyat olacağım doktorum prof. Altay Gezer. Ameliyatta rahim alınma riski de var buna hazır mısın dedi. Başka çarem olmadığına göre hazırım dedim. Ama korkuyorum. İnşallah bende iyi olurum.

Kizlar donemedim kusura bakmayin. Anca.. 23 gun oldu dikislerim aldindi ama kabuklar hala duruyo. Banyoda yumusuyo ama kendi dusmeden almiyorum. Kesik yerim sizladigi oluyo bazen. Hissediyorum yani. Hissizlik kalir dediler. Iyilesir mi ne zaman iyilesir tamamen bilemiyorum

Geçmiş olsun. Birşey yoktur doktor ameliyatı acele ile yapmamış iyice temizlemiş demek ki. Bende 9 cm miyom var martın ikinci haftası ameliyat olacağım doktorum prof. Altay Gezer. Ameliyatta rahim alınma riski de var buna hazır mısın dedi. Başka çarem olmadığına göre hazırım dedim. Ama korkuyorum. İnşallah bende iyi olurum.
Merhaba. İnşallah iyileşmişsinizdir. Neler yaşadınız amaliyat oldunuzmu nasıl geçti. Şikayet kaldımı zormu merak ettiğimden sordum. Bende olmak üzereyim. Bende birkaç tane var en son 8.5 cm di. Miyomlar dışında kanser şüpheside var. Amaliyatta belli olacak. Korkuyorum biraz

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun bende de 7 cm büyüklüğünde miyomum var ama iyi huylu dedi doktor açık ameliyat önerdi . Özel hastanede ameliyat olacağım büyük ihtimalle Bursada yaşıyorum . Ama korkuyorum hiç başımdan ameliyat geçmedi o yüzden tedirginim o masaya yatana kadar ne yapıcam hiç bilmiyorum ne yapayım panık atak hastasıyım bide

Suan soğan suyu kürü yapıyorum birde civanperçemli macun aldım onu kullanıyorum belki bir umut

Miyom ameliyat oldum arkadaslar ama olduktan sonra asırı gaz sancıdı ve kanama çekıyorum bu normal mı dir

Arkadas
olanların çok ağrısı sızısı oldumu . bende açık olucam 11 cm miyomum var
arkadaşlar cuma günü açık ameliyat oldum 2 saate yakın sürmüş ve dr bana iyiki ameliyatı olduğumu söyledi 3 tane buyuk mmiyomum olduğunu bu mıyomların yumurtalıklarımı ve rahmımın yer değiştirdiğini rahmım ters döndğünü söyledi hepsini düzeltmiş ama ameliyattan sonra çok gaz sancılarım ve yürüyememe sıkıntım var ayrıca kanamam gelıyor dr recete yazdı ve kullanıyorum

Arkadas

arkadaşlar cuma günü açık ameliyat oldum 2 saate yakın sürmüş ve dr bana iyiki ameliyatı olduğumu söyledi 3 tane buyuk mmiyomum olduğunu bu mıyomların yumurtalıklarımı ve rahmımın yer değiştirdiğini rahmım ters döndğünü söyledi hepsini düzeltmiş ama ameliyattan sonra çok gaz sancılarım ve yürüyememe sıkıntım var ayrıca kanamam gelıyor dr recete yazdı ve kullanıyorum
düzelmiş haline vücudun alışmaya çalıştığı için oraya müdahaleye vücudun tepki veriyor.eski hali hastalıklıydı fakat vücudun buna alışmıştı.ben ameliyat olmadan gaz sancısı ile beraber adet sancısı çekip her ay en az bir akşam acillik oluyorum. benim miyomum 1.3 santim idi adette 3 cm e kadar büyüyor ve yerin tam bebeğin yerleşmesi gereken bölgede. drlardan biri dedi miyom engeller açık ameliyat ol 2 si ameliyatlık bişey yok dedi.son gittiğim tüp bebek dr u da ameliyatlık birşey görmedi görse transfer yapmazdı.

düzelmiş haline vücudun alışmaya çalıştığı için oraya müdahaleye vücudun tepki veriyor.eski hali hastalıklıydı fakat vücudun buna alışmıştı.ben ameliyat olmadan gaz sancısı ile beraber adet sancısı çekip her ay en az bir akşam acillik oluyorum. benim miyomum 1.3 santim idi adette 3 cm e kadar büyüyor ve yerin tam bebeğin yerleşmesi gereken bölgede. drlardan biri dedi miyom engeller açık ameliyat ol 2 si ameliyatlık bişey yok dedi.son gittiğim tüp bebek dr u da ameliyatlık birşey görmedi görse transfer yapmazdı.
Sen yinede ihmal etme bu miyom denen şey günden güne büyüyen birşey dikkat et

Back