M Mryna Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 162 49 98 29 12 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mryna #1 Yarından sonra miyom ameliyatı olucam çok korkuyorum. Özellikle narkozdan uyanamamaktan çok korkuyorum bilgilendiriri misiniz.
Yarından sonra miyom ameliyatı olucam çok korkuyorum. Özellikle narkozdan uyanamamaktan çok korkuyorum bilgilendiriri misiniz.
A armin83 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2015 2.369 3.290 133 41 12 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mryna #2 Hiç korkma Ben oldum genel anestezi ile .Sen hiçbir şey hissetmiyorsun ki sanki bir saniye geçmiş gibi aradan uyanıyorsun .rahat ol Geçmiş olsun.
Hiç korkma Ben oldum genel anestezi ile .Sen hiçbir şey hissetmiyorsun ki sanki bir saniye geçmiş gibi aradan uyanıyorsun .rahat ol Geçmiş olsun.
M Mryna Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 162 49 98 29 13 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mryna #3 armin83 .!.: Hiç korkma Ben oldum genel anestezi ile .Sen hiçbir şey hissetmiyorsun ki sanki bir saniye geçmiş gibi aradan uyanıyorsun .rahat ol Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Ben korkuyorum ameliyatta ölmekten narkozdan uyanamamaktan işte
armin83 .!.: Hiç korkma Ben oldum genel anestezi ile .Sen hiçbir şey hissetmiyorsun ki sanki bir saniye geçmiş gibi aradan uyanıyorsun .rahat ol Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Ben korkuyorum ameliyatta ölmekten narkozdan uyanamamaktan işte