MİYOM AMELİYATI SONRASI KANAMA

ahsenhilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
5
1
36
50
Herkese iyi akşamlar. 4 gün önce miyom ameliyatı oldum. Dün taburcu oldum eve döndüm. 3. gün kanamam başladı. Bu normal mi ? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.

Herkese iyi akşamlar. 4 gün önce miyom ameliyatı oldum. Dün taburcu oldum eve döndüm. 3. gün kanamam başladı. Bu normal mi ? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
Bende pazartesi gunu hem dis gebelik ameliyati hemde miyom ameliyati oldum bende kanama hic yok

bende 25 gün önce miyom ameliyatı oldum 6cm idi.ameliyat sonrası 3-4 gün kanama oldu ama miktarı cok azdı.Doktor normal olduğunu söyledi.Zaten ameliyattan cıkınca ped koymuşlardı.dedğim gibi miktar cok azdı. Regl dönemim 2 gün geçti normalde düzenlidir ama daha olmadım bende

Merhaba arkadaşlar; bende 7 cm büyüklüğünde miyom var. 5 ay önce 6. ayda bebeğimi kaybettim, dr. lar miyoma bağladı, gelecek ay açık ameliyat olacağım ama çok korkuyorum, tekrar hamile kalabilirim değil mi? Benim miyomum rahmin dışındaymış, acaba riskli bir ameliyat mı?

Cnm merak etme riskli bi ameliyat degil benim oldim 4 hafta oldu olali acik ameliyat oldum ilk 3 gun biraz kotuydum sonra ayakladim ztn simdi bende adet olmayi bekliorum bi an once

Rahim disi olan miyomlar bebegi etiklemez diyor bazi doktorlar ben dis gebelik ameliyati oldugum icin miyomuda o sira aldilar disa dogru buyuyen miyomlar gebelige engel degil diyor bazi doktorlar ama bazilarida gebelogin gelismeisni engelller diyolar bende cozemedim valla

Cnm benim rahmin dışındaydı ama malesef bebeğimi kaybettim, çok büyük bi acı Allah kimseye yaşatmasın.. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, bu yüzden bir an önce aldırmam lazım, ama korkularım da var, inşallah bi sıkıntı olmaz...

Benimde en som eylulde adet oldum snr hamile oldugumu ogrendım kasim 18 dis gebelik ameliyatiyla miyom ameliyatı oldum adet gunum 2 gun gecto cok stresliyim

Operasyondan 1 ay sonra mı yani ? Benimde sol tupumu ve miyomumu aynı anda alacaklar o nedenle soruyorum.
Evet gecenlerde bi doktor öyle söyledi ama dün cok iyi bi profsorle görüştüm şubatta başliycaz calişmalara 3 ay dinlenme oluyor miyom ameliytşndan snr simdi doktor benden rahim filmi istedi bakalim benimde sag tüpü aldilar miyom 5 cm dişa dogrıydu onuda aldilar sol tüp ameliyata doktor görememiş ice gömülmüş profosr dediki rahim filmi cekelim sol tüpe bakalim dedi adet olmayi bekliyorum 12 ocakta olucam

Korkuyor insan çocuk isteği olunca Benim miyom rahmin ortasında bir de donmuş bebişimiz var cok gecikmek istemiyoruz artık.Ayın 8 inde acık ameliyat olucam sanırım.Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin için.

Korkuyor insan çocuk isteği olunca Benim miyom rahmin ortasında bir de donmuş bebişimiz var cok gecikmek istemiyoruz artık.Ayın 8 inde acık ameliyat olucam sanırım.Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin için.
Rica ederim arkdaşim ne demek inşallah cok güzel gecer ameliyatin allah bizede güzel bebeişler nasip etsin

gecmis olsun bende 12 ağustos da acik miyom ameliyatı oldum 11 adet miyom aldilar

sizin adet kanamalariniz nasil oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…