- 21 Kasım 2015
- 5
- 1
- 36
- 50
- Konu Sahibi ahsenhilal
-
Bende pazartesi gunu hem dis gebelik ameliyati hemde miyom ameliyati oldum bende kanama hic yokHerkese iyi akşamlar. 4 gün önce miyom ameliyatı oldum. Dün taburcu oldum eve döndüm. 3. gün kanamam başladı. Bu normal mi ? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
Ters giden birşeyler var.Hayırlısı Allahdan. Pazartesi DR a giderim. Teşekkür ederim , Geçmiş olsunBende pazartesi gunu hem dis gebelik ameliyati hemde miyom ameliyati oldum bende kanama hic yok
Belki adet gunun falandir canim sanada gecmis olsun bi an once git doktoraTers giden birşeyler var.Hayırlısı Allahdan. Pazartesi DR a giderim. Teşekkür ederim , Geçmiş olsun
Cnm merak etme riskli bi ameliyat degil benim oldim 4 hafta oldu olali acik ameliyat oldum ilk 3 gun biraz kotuydum sonra ayakladim ztn simdi bende adet olmayi bekliorum bi an onceMerhaba arkadaşlar; bende 7 cm büyüklüğünde miyom var. 5 ay önce 6. ayda bebeğimi kaybettim, dr. lar miyoma bağladı, gelecek ay açık ameliyat olacağım ama çok korkuyorum, tekrar hamile kalabilirim değil mi? Benim miyomum rahmin dışındaymış, acaba riskli bir ameliyat mı?
Rahim disi olan miyomlar bebegi etiklemez diyor bazi doktorlar ben dis gebelik ameliyati oldugum icin miyomuda o sira aldilar disa dogru buyuyen miyomlar gebelige engel degil diyor bazi doktorlar ama bazilarida gebelogin gelismeisni engelller diyolar bende cozemedim vallaMerhaba arkadaşlar; bende 7 cm büyüklüğünde miyom var. 5 ay önce 6. ayda bebeğimi kaybettim, dr. lar miyoma bağladı, gelecek ay açık ameliyat olacağım ama çok korkuyorum, tekrar hamile kalabilirim değil mi? Benim miyomum rahmin dışındaymış, acaba riskli bir ameliyat mı?
Cnm merak etme riskli bi ameliyat degil benim oldim 4 hafta oldu olali acik ameliyat oldum ilk 3 gun biraz kotuydum sonra ayakladim ztn simdi bende adet olmayi bekliorum bi an once[/QU
inşallah ben de sağ salim atlatırım , ilk kez ameliyat olucam, korkuyorum daÇok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim, inşallah bi an önce adet olursun :)
Rahim disi olan miyomlar bebegi etiklemez diyor bazi doktorlar ben dis gebelik ameliyati oldugum icin miyomuda o sira aldilar disa dogru buyuyen miyomlar gebelige engel degil diyor bazi doktorlar ama bazilarida gebelogin gelismeisni engelller diyolar bende cozemedim valla
Merhaba, doktor ne zaman hamile kalabilirsiniz dedi acaba ?Benimde en som eylulde adet oldum snr hamile oldugumu ogrendım kasim 18 dis gebelik ameliyatiyla miyom ameliyatı oldum adet gunum 2 gun gecto cok stresliyim
Cnm ben tüp bebek icin doktorla görüştüm hemen yapalim dedi banaMerhaba, doktor ne zaman hamile kalabilirsiniz dedi acaba ?
Operasyondan 1 ay sonra mı yani ? Benimde sol tupumu ve miyomumu aynı anda alacaklar o nedenle soruyorum.Cnm ben tüp bebek icin doktorla görüştüm hemen yapalim dedi bana
Evet gecenlerde bi doktor öyle söyledi ama dün cok iyi bi profsorle görüştüm şubatta başliycaz calişmalara 3 ay dinlenme oluyor miyom ameliytşndan snr simdi doktor benden rahim filmi istedi bakalim benimde sag tüpü aldilar miyom 5 cm dişa dogrıydu onuda aldilar sol tüp ameliyata doktor görememiş ice gömülmüş profosr dediki rahim filmi cekelim sol tüpe bakalim dedi adet olmayi bekliyorum 12 ocakta olucamOperasyondan 1 ay sonra mı yani ? Benimde sol tupumu ve miyomumu aynı anda alacaklar o nedenle soruyorum.
Korkuyor insan çocuk isteği oluncaEvet gecenlerde bi doktor öyle söyledi ama dün cok iyi bi profsorle görüştüm şubatta başliycaz calişmalara 3 ay dinlenme oluyor miyom ameliytşndan snr simdi doktor benden rahim filmi istedi bakalim benimde sag tüpü aldilar miyom 5 cm dişa dogrıydu onuda aldilar sol tüp ameliyata doktor görememiş ice gömülmüş profosr dediki rahim filmi cekelim sol tüpe bakalim dedi adet olmayi bekliyorum 12 ocakta olucam
Rica ederim arkdaşim ne demek inşallah cok güzel gecer ameliyatin allah bizede güzel bebeişler nasip etsinKorkuyor insan çocuk isteği oluncaBenim miyom rahmin ortasında bir de donmuş bebişimiz var cok gecikmek istemiyoruz artık.Ayın 8 inde acık ameliyat olucam sanırım.Çok tesekkur ederim bilgi verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?