Miyom ameliyatı olup hamile kalan var mı?

Merhabalar rahmin tam ortasinda miyom var bebegin asla olmaz dedi bir doktOr.ameliyat olacakken O ay hamile kaldim.gebeligin 14.haftasina kadar miyom da buyumus. Cok kusmali su bile icemedigim bir hamilelikti.miyomdan mi bilmem.sezeryanda miyomu da almis epey kan kaybettim. Kizim 16 aylik oldu hamd olsun.miyom tekrarladi mi bilmiyorum.2 aydir bulantim oluyor cunku. Korkmayin Rabbim yardimciniz olsun.

Herkese merhaba,
Kusurabakmayin uzun zamandir girmemistim.Bende bir degisiklik olmadi. Hamile kalamadim kendi denenelerimizle. 2 gun once tup bebege basladim. Gelismelerden haberdar ederim
Merhaba yeliz. Ins tup bebegin hayirlisiyla tutar. Cok zor bu isler. Bende 4yildir ugrasiyorum. 4 kez tup 3kez asilama yaptirdim. 4.tup tuttu ama 1.5 aylikken dustu. Bende de rahim disinda miyom vardi. Doktorlar engellemez zararsiz dedi. Eltimim doktoruna izmitteki erkan beye gittim sonra. Oda bukdr ugrasmissin olmamis gel yumurtlarini delelim dedi.hem o sirada miyomu alirim dedi. Haziran 2015 de ameliyat oldum. Operasyonda sag tupum yapisik cikti onu acti.rahim icini temizledi miyomu aldi.3ay dinlen dedi.hamile kalma.bende 3.ay kendiliginden hamile kaldim.suan hamile gorunuyorm ama dis gebelik oldu.cars gunu igneyle sonlandircak doktor. 20gun boyunca hergun kahve akinti leke parcalar geliyodu.Bende de durum boyle. Yilmak yok heryolu denemeye devam. Allah isteyen herkese hayirlisiyla evlat versin ins.

Hiç mi kimsenin başına gelmedi, tanıdığınız vs.. Yok mu kimseee lütfen bir cevap?
merhaba ben de 25 ağustosta miyom ameliyatı oldum hamile kalmam için 4 ay beklemem gerekiyormuş 2 si gitti ama gittiğim doktor rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi cok korkuyorum bundan ne yapacağımı da hiç bile miyorum deli danalar gibiyim adeta

Hiç mi kimsenin başına gelmedi, tanıdığınız vs.. Yok mu kimseee lütfen bir cevap?
Slm aranisa yeni katıldı m.ben 9 sene once miyom amiliyati oldum daha sonra evlendi tekrar miyomlar oluştu hamile anlamadim ve mucize askeri bugün hamileydim ama ne yazikki bebeğimi 25 haftalıkken düşürdün 1sene once erken doğum su an amiliyat olmak istiyorum ama rahim alınmasından korku yorum çarşamba günü doktora gdiyrum umarım sadece miyom alınır yoksa amiliyat olmak istemiyorum

Canm bn 2 kere açık miyom ameliyt oldm şu anda da 3 tane var ve hamileyim.2.ameliyt önce bana çocuğun olmz dediler ve bn de oldum hc korkma bebek için ol ameliyt ini.

Canım çok zaman geçmiş ama hamile kaldın mı çocuğun oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…