Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyattan sonra adet oldunuzmuBen oldum açık ameliyattı. Çok sayıda fazla misyonum öokarıldı. İşk hafta özellikle ameliyattan çıltığınız gün biraz ağrı oluyor ama bir ayda normal yaşantıma döndüm. Şu an gebelik için uğraşıyorum. Korkmayın atlatılıyor inşallah bende de yapışıklık falan yoktur
Ben de oldum rahim duvarına yapışıktı benim miyom 8 cm demişti çıkarılan 12 cm di. Laparoskopik yapıldı. Ameliyat sonrası ağrı yok ama ben de üç gün korkunç bir omuz ve boyun sancısı vardı. Bazı bünyelerde kapalı ameliyatlarda olabiliyormuş. Ameliyattan sonra adetim günü gününe oldu. Hiçbir değişim olmadı bir yıl sonra da doğal yolla hamile kaldım. Bu arada ameliyattan sonra 8 ay korunduk ve bebek istediğimizde de yapışıklık ihtimaline karşın hsg yaptırdık. Şimdiden geçmiş olsunselam kizlar aranizda miyom ameliyati geciren varmi varsa ameliyat zormu yada riskli bi ameliyatmı bilgi verirseniz cok sevinirimmmmm
Miyomunuz kaç cm diBen oldum ameliyatımın ertesi günü ayaktaydım. Hiçbir ağrı sızımda olmadı.
Miyomunuz kaç cm di
Benim de 5cm sübseröz miyomum ve 10 cm yumurtalık kistim var. En son görüştüğüm doktor şimdilik miyom için ameliyata gerek yok, kistinin alınması gerek dedi, içime sinmedi başka bir doktordan randevu aldım bu hafta için. Ben de merak ediyorum ikisi aynı anda neden alınmıyor acaba, ya da neden miyomu almak istemedi doktor. Miyom ameliyatının riskli olduğu, sonrasında yapışıklık olduğu doğru mu? Ameliyatı olup sorunsuz hamile kalanlar hikayenizi bizimle paylaşır mısınız?
Benim de 5cm sübseröz miyomum ve 10 cm yumurtalık kistim var. En son görüştüğüm doktor şimdilik miyom için ameliyata gerek yok, kistinin alınması gerek dedi, içime sinmedi başka bir doktordan randevu aldım bu hafta için. Ben de merak ediyorum ikisi aynı anda neden alınmıyor acaba, ya da neden miyomu almak istemedi doktor. Miyom ameliyatının riskli olduğu, sonrasında yapışıklık olduğu doğru mu? Ameliyatı olup sorunsuz hamile kalanlar hikayenizi bizimle paylaşır mısınız?
Benim sezeryan sırasında miyomlarım alındı. İrili ufaklı yaklaşık 15 miyomum alındı. Her ameliyatın riski var mesela miyom alınırken kanamanız durmayabilir hazırda kan falan ayarlamaları gerek(benim kadar miyomu çok olanlar için). Ayrıca iyi bir doktor bulmanız lazım benim miyom lar rahme çok yakın yerdeydi neredeyse rahmim alınacaktı. Benim ağrım sızım olmadı 2 ameliyatı aynı anda geçirmeme rağmen. Şimdiden geçmiş olsun.selam kizlar aranizda miyom ameliyati geciren varmi varsa ameliyat zormu yada riskli bi ameliyatmı bilgi verirseniz cok sevinirimmmmm