arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum acilllllll
bendede miyom çıktı ve doktorum ben ameliyatı hiçbir zaman önermiyrum yasın daha cok genc rahimine yazık edersin.o yüzden hemen gebe kalman gerekiyo dedi.şaştım kaldım.
bende de myom var 3 cm miş rahim duvarına yakın doktorum açık ameliyat dedi mini laparatomy randevu aldım ameliyat olacağım ama korkuyorum bir aksilik çıkmasından doktoruma güveniyorum ama yine de içimde bir şüphe var hamilelik % 0 a yakın dedi 3 tane doktor diğerleri prof değildi saymıyorum onları o yüzden cesaretlendirilmeye ihtiyacım var rahme zarar vermeden alabilir umarım myomu(
cnm merhaba. bende yaklaşık 6 ay önce açık ameliyat oldum rahim arka duvarında 5 cm lik miyomum vardı. ben öncesinde de 14 haftalık düşük yapmıştım. Ameliyat olman gerektiğini söylediyse bence korkma cnm ol. doktorunada güveniyorsan problem olmaz cnm. ama acaba senin miyom kapalı ameliyatla alınmazmıki ? ameliyattan sonra iyileşme süreci siraz sıkıntılı. Ama hayırlısı olsun cnm korkma bence. Allah yardımcın olsun....
Arkadaşlar merhaba. ben yaklaşık 1,5 ay önce miyom ameliyatı oldum. ve 3 gün önce regli oldum. bugün 3. ve ve ilk kez bugün ağrım ve aşırı kanamam var. aynı ameliyattan önceki gibi. Ameliyat olan arkadaşlar acaba sizde böyle sıkıntılar yaşadınız mı? Doktorum normal olduğunu söyledi ama..benim reglim hiç normale dönmeyecek mi???(
cnm merhaba. bende yaklaşık 6 ay önce açık ameliyat oldum rahim arka duvarında 5 cm lik miyomum vardı. ben öncesinde de 14 haftalık düşük yapmıştım. Ameliyat olman gerektiğini söylediyse bence korkma cnm ol. doktorunada güveniyorsan problem olmaz cnm. ama acaba senin miyom kapalı ameliyatla alınmazmıki ? ameliyattan sonra iyileşme süreci siraz sıkıntılı. Ama hayırlısı olsun cnm korkma bence. Allah yardımcın olsun....
myomlarla ilgili bilgi verecek kimse yok mu? bir gruplaşma söz konusu burada yardımcı olacak kimse yok çok sıkıntılıyım birisi cevap verese en iyisi bir daha yazmamak sadece yazılanları okumak(
bendede miyom çıktı ve doktorum ben ameliyatı hiçbir zaman önermiyrum yasın daha cok genc rahimine yazık edersin.o yüzden hemen gebe kalman gerekiyo dedi.şaştım kaldım.
bende çok sık adet görmeye başladım.önceleri iki adet arasında hafif kanamalar oluyordu 1 er 2 şer günlük şimdi ise adet olduktan 1 hafta sonra yeniden oldum 5.günü olmasına rağmen hala geçmedi ayrıca sık idrara çıkmaya başladım,herhangi bir ağrım yok. internetten araştırdığım kadarıyla belirtiler miyom u gösteriyor.Annemde,ailemde olmayan bir rahatsızlık bu .bekarım evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.Doktora gidersem bu teşhis konulacak diye çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
Allahım ne kadar zor şeyler bunlar sağlık ne kadar kıymetli,hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yaşıyacağım.Henüz kimseye anlatmadım, anlatamadım çünkü çok üzülecekler (Dilerim ki Allah herkesin derdine derman versin,kimseyi zor durumda bırakmasın.neolur birileri bana yol göstersin çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Miyom hastası arkadaşlar, sizlerden bilgi almak istiyorum=)
Miyom kontrolü için sizi doktora gitmeye zorlayan hangi şikayetlerinizdi?Muayene nasıl yapılıyor?
Ben çok fazla adet görüyorum.Annem de böyleydi.Ve o miyom ameliyatı olmuştu.Sanırım miyom oluşmasında genetik yatkınlık da önemli bir faktör.Bende miyom olduğundan şüphe duyuyorum.Muayeneye gidicem ama çekiniyorum biraz...
Miyom çok büyük sorunlara yol açar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?