Geçmiş olsun, bende de miyom var ama rahim dışında 7.5 cm doktor amelîyat demedi rahmini alırız dedi kanaman çok olursa dedi rahim kanalına yakınmış , asılama yapak sonra tüp bebek tedavisine baslariz dedi , daha önce yapışıklık olur diye duymadım6 ay önce açık miyom ameliyati oldum. Ameliyattan 4 ay sonra cocuk icin denemelere baslayabilecegimi soyledi doktorum. 2 aydir duzenli iliskide bulunduğum halde hamile kalamadim. Miyom ameliyatindan sonra ne kadar sürede hamile kaldiniz. Hamile kalamayan var mi. Yapisiklilik diye birseyler okudum böyle bir sorunla karsilasan var mı
Ameliyata girmeden bana da eger ameliyatta bir sıkıntı olursa rahmin alinabilir diye imza attirdilar. Şükür öyle bir sıkıntıyla karsilamadim. ama bna ameliayt tek çaren denildi. Ve 3 doktorun 3 de ameliyat önerdiGeçmiş olsun, bende de miyom var ama rahim dışında 7.5 cm doktor amelîyat demedi rahmini alırız dedi kanaman çok olursa dedi rahim kanalına yakınmış , asılama yapak sonra tüp bebek tedavisine baslariz dedi , daha önce yapışıklık olur diye duymadım
Anladım çok çok geçmiş olsun Allah bır daha yaşatmasınAmeliyata girmeden bana da eger ameliyatta bir sıkıntı olursa rahmin alinabilir diye imza attirdilar. Şükür öyle bir sıkıntıyla karsilamadim. ama bna ameliayt tek çaren denildi. Ve 3 doktorun 3 de ameliyat önerdi
Ben varım kızım 4 yaşında açık miyom ameliyatı sonrası 6 ay korunma süresinden sonra 3.ayda hamile kaldımYok mu hamile kalan
Yaa maşallah bende yeni ameliyat oldum başka sorununuz varmiyduBen varım kızım 4 yaşında açık miyom ameliyatı sonrası 6 ay korunma süresinden sonra 3.ayda hamile kaldım
yoktu sadece hafif düzeyde pcos görülmüştü ama adetlerim falan düzenlidir 30 35 de bir oluyorum sadeceYaa maşallah bende yeni ameliyat oldum başka sorununuz varmiydu
Aynı dönemde ameliyat olmuşuz bende 2 aydır korunmayı bıraktım hamilelik düşünüyorum inşallah6 ay önce açık miyom ameliyati oldum. Ameliyattan 4 ay sonra cocuk icin denemelere baslayabilecegimi soyledi doktorum. 2 aydir duzenli iliskide bulunduğum halde hamile kalamadim. Miyom ameliyatindan sonra ne kadar sürede hamile kaldiniz. Hamile kalamayan var mi. Yapisiklilik diye birseyler okudum böyle bir sorunla karsilasan var mı
Hayırlısıyla insallh nasip olur. Benm ameliyattan sonra bir kızım oldu. İnsallh en kısa zamanda Allah size de nasip ederAynı dönemde ameliyat olmuşuz bende 2 aydır korunmayı bıraktım hamilelik düşünüyorum inşallah
Allah bağışlasın ne kadar süre sonra olduHayırlısıyla insallh nasip olur. Benm ameliyattan sonra bir kızım oldu. İnsallh en kısa zamanda Allah size de nasip eder
Ameliyat olduktuktan sonra 6 ay yasaktı oyuzden korunduk. Sonraki 7. Ayda hamile olduğumu ogrendimAllah bağışlasın ne kadar süre sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?