Miyom ameliyatı olanınız var mı

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
572
355
29
Kızlar ,10 cm miyomum var rahmin arka tarafında . Doktor , iç tarafında değil gebelik olur , ilk gebeliğiniz olacağı için ameliyat önermem , rahim duvarınazarar gelebilir dedi . Daha sonra bir doktor duydum profesör , instagramdan MR sonucumu attım yorumlamasını istedim . Hamile kalamazsın böyle , ameliyat olman gerekiyor dedi kapalı ameliyatlar varmış . Rahime de zarar gelmez dedi
Çıkmazdayım . Ne yapacağımı bilmiyorum , ameliyattan çok korkuyorum rahimime zarar gelir diye de endişeliyim . Çocuk olmazsa bu kadar zaman neden bekledim derim diye de endişeliyim
Ne yapacağım ben 😢

MR sonucum

Eklentiler

• CD12FE8C-5D48-4732-9B67-8CA7B1AC6EB3.jpeg
    CD12FE8C-5D48-4732-9B67-8CA7B1AC6EB3.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 11
Benimde miyomlarim var 3 cm civarı intramural bir doktor amelyat dedi iki doktor gerek yok dedi şuan yumurta takibi yaptiriyorum.miyomu olup gebe kalan çok yeri vs de önemli.

Miyom olupta çocuğu olan çok kişi var. Şanslı yanınız rahîm içinde olmaması. Bence bi kaç doktorla daha görüşün ve ona göre ne yapacağınıza karar verin. Yada hani varsa öyle bir seçenek doğal yolla olmazsa bile tedavilerle hamile kalıp miyomla bebeği bir aldıradabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

X