Miyom ameliyatı olanınız var mı

Tatszhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
582
370
53
29
Kızlar ,10 cm miyomum var rahmin arka tarafında . Doktor , iç tarafında değil gebelik olur , ilk gebeliğiniz olacağı için ameliyat önermem , rahim duvarınazarar gelebilir dedi . Daha sonra bir doktor duydum profesör , instagramdan MR sonucumu attım yorumlamasını istedim . Hamile kalamazsın böyle , ameliyat olman gerekiyor dedi kapalı ameliyatlar varmış . Rahime de zarar gelmez dedi
Çıkmazdayım . Ne yapacağımı bilmiyorum , ameliyattan çok korkuyorum rahimime zarar gelir diye de endişeliyim . Çocuk olmazsa bu kadar zaman neden bekledim derim diye de endişeliyim
Ne yapacağım ben 😢

MR sonucum

Eklentiler

• CD12FE8C-5D48-4732-9B67-8CA7B1AC6EB3.jpeg
    CD12FE8C-5D48-4732-9B67-8CA7B1AC6EB3.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 55
Benimde miyomlarim var 3 cm civarı intramural bir doktor amelyat dedi iki doktor gerek yok dedi şuan yumurta takibi yaptiriyorum.miyomu olup gebe kalan çok yeri vs de önemli.

Miyom olupta çocuğu olan çok kişi var. Şanslı yanınız rahîm içinde olmaması. Bence bi kaç doktorla daha görüşün ve ona göre ne yapacağınıza karar verin. Yada hani varsa öyle bir seçenek doğal yolla olmazsa bile tedavilerle hamile kalıp miyomla bebeği bir aldıradabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Kızlar ,10 cm miyomum var rahmin arka tarafında . Doktor , iç tarafında değil gebelik olur , ilk gebeliğiniz olacağı için ameliyat önermem , rahim duvarınazarar gelebilir dedi . Daha sonra bir doktor duydum profesör , instagramdan MR sonucumu attım yorumlamasını istedim . Hamile kalamazsın böyle , ameliyat olman gerekiyor dedi kapalı ameliyatlar varmış . Rahime de zarar gelmez dedi
Çıkmazdayım . Ne yapacağımı bilmiyorum , ameliyattan çok korkuyorum rahimime zarar gelir diye de endişeliyim . Çocuk olmazsa bu kadar zaman neden bekledim derim diye de endişeliyim
Ne yapacağım ben 😢
Merhaba bende hamile kaldığımda miyomum olduğunu öğrendim hiçbir şikayetim yoktu ve aniden gebe kaldım muayene için gittik doktor 10 cm miyomun var ve rahmin arkasında içinde değil dedi ve gebeliğim şuan 11.haftada doktor bana iyiki gelmemişsin ameliyat etmemişiz ve gebe kalmışsın dedi denediniz mi gebe kalmayı

5 cm miyomum vardı gebe kaldığımda yasadiklarimi anlatmak seni korkutmaktan başka birşeye yaramaz en büyük tavsiyem iyi bir doktor bul ve o miyomdan kurtul sonra gebelik planla

Aldırdım miyomumu rahatladım , teşekkür ederim
Ameliyat çok pahalı mı devlet hastaneleri yapıyor mu rahminize zarar geldi mi şimdi kendiliğinden hamile kalınıyor mu aldırınca ameliyattan ne kadar süre sonra hamilelik oluyor nasıl bilgi verdiler size benimde kurtulmam lazım miyomumdan ama çok korkuyorum ameliyattan

Ameliyat çok pahalı mı devlet hastaneleri yapıyor mu rahminize zarar geldi mi şimdi kendiliğinden hamile kalınıyor mu aldırınca ameliyattan ne kadar süre sonra hamilelik oluyor nasıl bilgi verdiler size benimde kurtulmam lazım miyomumdan ama çok korkuyorum ameliyattan
Devlet hastanesi yapıyor ama güvenmedim ben , özelde yaptırın bence. Bir tanıdık devlette yaptırmış böbreğine zarar vermişler , tekrar ameliyat olup böbreğini aldırmış . Profesöre yaptırdım ben 135 bin tuttu . Doç de yapıyordu aynı hastane 95 bindi . Açık ameliyat oldum , kapalı 300 350 bin arası . Benim çok fazlaydı ve büyüktü o yüzden açık oldum kapalıyla riske atmak istemedim . Sezaryen doğumdan hiçbir farkı yok , ilk hafta ağrımdan yerimde duramadım . Şu an rahatım yine ağrılarım oluyor , bir ay oldu ameliyat olalı . Sık tuvalete gitmelerim azaldı . Doktor içimden çıkanları gösterince şok oldum , yani hamile kalmam olası değilmiş onlarla . Bence siz de olun kurtulun ama kapalı ameliyat büyük rahatlık , ertesi günü taburcu ediyorlar rahatsın , vajinal doğum yapabilirsin ilerde . Ben artık yapamam ve öldüm öldüm dirildim yani çokberbat bir şeymiş ama geciktirmeyin olun kurtulun

Altı ay sonra hamile kalabilirsin dedi doktor

Çok iyi bir doktor benimki çok ilgili tavsiye ederim . Mert Göl , rahmime zarar gelmedi çok şükür . Doktoru çok iyi araştırın , Allah korusun işini yapamayan biri olsa gitti rahim . Devlette sakın yaptırmayın riske atmayın

Çok iyi bir doktor benimki çok ilgili tavsiye ederim . Mert Göl , rahmime zarar gelmedi çok şükür . Doktoru çok iyi araştırın , Allah korusun işini yapamayan biri olsa gitti rahim . Devlette sakın yaptırmayın riske atmayın
İşinin ehli biri yapmalı rahim çok hassas Allah büyük siz kurtulmuşsunuz inşallah bende kurtulurum bu illetten

Ne yapacağım ben 😢
Ben tüp bebek yaptırdıktan sonra miyomum büyüdü. 2 sm dan 5 sm oldu. Doktor direk almamız lazım dedi. Bana önceden böyle şey olacağını söylemediği için onunla iletişimi kestim. 1 kaç doktora daha göründüm hepsi ameliyat dedi. Devlet hastaneleri. Gün jike aldım ameliyat için. Ama benim burda kimsem yok. Eşim de çalışıyor gece zaten kalamazdı yanımda diye iptal ettim. Memlekette ameliyat olacaktım ama orda da bı kaç doktora gittim rahim dışında oldugunu gebeligi engellemdigini söyledi sezeryanla alırız doğumda dediler. Ama aşırı ağrı ve kanama yaparsa ihmal etme dediler. Çok şükür ağrım falan olmuyor. Farklı doktorlara görünmeden karar verme. Çünkü miyim ameliyattan sonra tekrar olusabiliyor
Geçmiş olsun

Ne yapacağım ben 😢
14 cm vardı doktor bana ameliyat olmamı söyledi kabul etmedim sonra asla kuculmez dedi moral ve motivasyon ile yok oldu ama pcos hastayım bence küçülür bekleyin

Bence korkmayın ağrı ve kanama olmadığı sürece bişey olmuyor şiddetli ağrı olunca da gidin ama ne ağrım oldu ne de kanamam

Ne yapacağım ben

1.5 yıl önce oldum ben de ameliyatı. 14.5 cm idi bendeki de. Benimki de rahmin içinde değil, dışında idi ama birleşik durumda haliyle. Gebelik düşünüyorsanız aldırmaktan başka yolunuz yok, gebeliğe engel değil ama gebeliği zorlayıcı çok çok sebep sayabilirim size. Rahim önemli, bu yüzden ameliyatı yapacak doktorunuzu da çok çok iyi araştırın. Her şey çok daha güzel olacak inanın 🥲

14 cm vardı doktor bana ameliyat olmamı söyledi kabul etmedim sonra asla kuculmez dedi moral ve motivasyon ile yok oldu ama pcos hastayım bence küçülür bekleyin
Nasıl yani nasıl küçüldü kendiliğinden mi ben gittiğim tüm doktorlar tek çözümü ameliyat başka türlü küçülmez kaybolmaz aksine zamanla büyür dedi

Nasıl yani nasıl küçüldü kendiliğinden mi ben gittiğim tüm doktorlar tek çözümü ameliyat başka türlü küçülmez kaybolmaz aksine zamanla büyür dedi
Banada aynısını dedi asla kaybolmaz dedi patlar bile dedi ama ben hep moral ve motivasyonla spor yürüyüş 9 ayda yok oldu kaç doktora gittiysem hepsi aynısını şöyledi pcos hastasıyım en son bı tanesi mide bulantısı kanama ve şiddetli ağrı olursa acile gel dedi hatta kendisi bile şaşırdı naptinda küçüldü dedi

Back