miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

canım bende zeynep kamilde tedavi görüyorum çocuk için.inşallah iyi haberlerle gelirsin

cnım sen hangı dr gıdıyorsun zeynep. kamılde. ben de salı gunu zekı beye gıttıgımde bır yanlıslık yok ıse dedıklerınde hamılelık ıcın gırımde bulunmak ıcın yardım ıstıycem ınsallah yaaa

canım benim dr.ayşe gürbüz yani sonuçlara falan o bakıyor
inşallah bi aksilik çıkmazda ikimizde hamiş oluruz

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. inş tedavileriniz olumlu sonuçlanır. benimde artık tedavi olmam gerekiyor ama çok korkuyorum ameliyat olmaktan....:86:

canım beım ınsallah bu mutlulugu paylasırız beraber dualarım senınle arkadasım

sağol canım benimde dualarım seninle
salı günü dr.gidince banada haber ver olurmu
sen asya tarafındamı oturuyosun ben avrupa yakasındayım taa burdan gidiyorum hastaneye napıyım mecburum işte

sağol canım benimde dualarım seninle
salı günü dr.gidince banada haber ver olurmu
sen asya tarafındamı oturuyosun ben avrupa yakasındayım taa burdan gidiyorum hastaneye napıyım mecburum işte

evet canım ben asyadayım maltepede altunızadede memurum mutlaka haber verıcem sana ama sanırım ben mıyom amelıyatından vaz gecıcem gıbı
:50:

evet canım ben asyadayım maltepede altunızadede memurum mutlaka haber verıcem sana ama sanırım ben mıyom amelıyatından vaz gecıcem gıbı
:50:

çok geçmiş olsun canım. sakin ihmal etme anneminkiler büyümüş rahmini büyütmüş bağırsaklarına falan sarmış çarşamba günü rahmi alınıcak canım dikkat et hiç ihmale gelmiyo..bide annemin rahminin alınması sebebi menopoz dönemine girdiği için yoksa 2yıl önce alıncaktı doktorlar alma taraftarı seninkinide alacaklarını sanmam öyle olsaydı annemingini direk alırlardı Allah yardımcın olsun tatlım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınız benim dün belli oldu ameliyat günüm 8 şubata inşallah iyi geçer dualarınız bekliyorum :16:

canım dualarım senınle onceden bahsetıgım gıbı salı gunu gene dr gıdıcem ama dun bır dr daha gorustuk :16: oda sunu dedı suan kı mıyomların hamıle kalmanı ve cocuk yapmanı engellememıyor dogum la bırlıkte mıyomlar temızlene bılır 2 kere aynı seyı yasamana gerek yok bence amelıyatı ertele ve hamıle kalmaya bak dıye bakalım salı gunu dr ne dıycek. arkadaslar bu arada aklımdayken konu nun cok dısında ama kefir ıcın bol bol ben aktardan mayasını aldım ve mayalıyorum her turlu rahatsızlıga bıre bır benım abımın esı onerdı hamılelık olsun seker olsun unutkanlık olsun sac bas tırnak akla gelecejk hersey ıcın ıyı ufacık bır maya her mayalandıgında buyuyor yavruluyor ıstedıgınızede dagata bılıyorsunuz tavsıye edıyorum

çok geçmiş olsun canım. sakin ihmal etme anneminkiler büyümüş rahmini büyütmüş bağırsaklarına falan sarmış çarşamba günü rahmi alınıcak canım dikkat et hiç ihmale gelmiyo..bide annemin rahminin alınması sebebi menopoz dönemine girdiği için yoksa 2yıl önce alıncaktı doktorlar alma taraftarı seninkinide alacaklarını sanmam öyle olsaydı annemingini direk alırlardı Allah yardımcın olsun tatlım

canım cok tesekur edıyorum hala pesını bırakmadım son gıttıgım dr ıse bahsetım uzere suan amelıyata gırme dıyor ama salı gunu artık bu alanda ıyı bır dr daha gorusucem cok sagol bılgın ıcın elfcn arkadasım

Arkadaşlar bende sizdenim maalesef..Bir çocuğum var 17 yaşında,2. gebeliği bir türlü yakalayamadık..Bir düşük sonrası boşa bekleme..Tüp bebek yapalım derken miyom saptandı.6 cm.imiş. öncelikle miyom alınmalı dediler..Yoksa düşük riski olabilirmiş..Yaşım ilerliyor 39.. Ne yapacağımı şaşırdım?Miyomdan ne kadar sonra hamileliğe yada tüp bebek tedavisine başlanabiliyor...Yine zaman kaybı,yine zaman kaybı:(((

Arkadaşlar bende sizdenim maalesef..Bir çocuğum var 17 yaşında,2. gebeliği bir türlü yakalayamadık..Bir düşük sonrası boşa bekleme..Tüp bebek yapalım derken miyom saptandı.6 cm.imiş. öncelikle miyom alınmalı dediler..Yoksa düşük riski olabilirmiş..Yaşım ilerliyor 39.. Ne yapacağımı şaşırdım?Miyomdan ne kadar sonra hamileliğe yada tüp bebek tedavisine başlanabiliyor...Yine zaman kaybı,yine zaman kaybı:(((

geçmiş olsun arkadaşım bende miyom ameliyatı olacam haftaya salı günü ve sonra tüp bebek yapcam bunun için 3 ay geçmesi gerekiyomuş işallah hayırlısıyla ameliyat geçerde tüp bebek yaparım:80:

arkadaslar bugun bahsettıgım dr. gıttık zekı sahınoglu 4 bıyutlu ulttasonla baktı o dahı mr sonucuna gore amelıyata gerek yok demıstı ama ultrasonda bana su acıklamayı yaptı rahmın ustunde 3,4 cm mıyom var bu onemlı degıl. yanlız cocugun buyumesını gereken yerın sagında ve solunda 7 ser cm mıyomlar varmıs rahım ortada tost olmus resmen bana dusunecek bır seyın olmadıgını hemen acık amelıyat olmam gerektıgını soyledı soldakı 7cm mıyom damarın bırıne yakınmıs dıgerlerını alıcam baktım onu alınca bır tehlıke olucak onu almıycam
en azından 2 mıyomdan kurtulmus olucaksın ve rahım bıraz daha rahatlıycak dedı buyuk ıhtımal 7 sınde amelıyat olucam ama ben hala korkuyorum:26:

arkadaslar bugun bahsettıgım dr. gıttık zekı sahınoglu 4 bıyutlu ulttasonla baktı o dahı mr sonucuna gore amelıyata gerek yok demıstı ama ultrasonda bana su acıklamayı yaptı rahmın ustunde 3,4 cm mıyom var bu onemlı degıl. yanlız cocugun buyumesını gereken yerın sagında ve solunda 7 ser cm mıyomlar varmıs rahım ortada tost olmus resmen bana dusunecek bır seyın olmadıgını hemen acık amelıyat olmam gerektıgını soyledı soldakı 7cm mıyom damarın bırıne yakınmıs dıgerlerını alıcam baktım onu alınca bır tehlıke olucak onu almıycam
en azından 2 mıyomdan kurtulmus olucaksın ve rahım bıraz daha rahatlıycak dedı buyuk ıhtımal 7 sın de amelıyat olucam ama ben hala korkuyorum:26:[/QUOTE

slm arkadaşım inşallah hayırlısı olur bende 8 de olacam korkuyorum ama neyapalım sonuçta bunu olmamız lazım inşallah hayırlısıyla kurtuluruz allahım yardım etsin bizlere :16:

en azından 2 mıyomdan kurtulmus olucaksın ve rahım bıraz daha rahatlıycak dedı buyuk ıhtımal 7 sın de amelıyat olucam ama ben hala korkuyorum:26:[/QUOTE

slm arkadaşım inşallah hayırlısı olur bende 8 de olacam korkuyorum ama neyapalım sonuçta bunu olmamız lazım inşallah hayırlısıyla kurtuluruz allahım yardım etsin bizlere :16:

kurtuluruz caNIM BNIM INSALLAH BUDA TEKRAR KONUSACAGIZ AMELIYATTAN SONRA BIR NEFESTE ATLATIRIZ INSALLAH

merhaba arkadaşlar ben grip oldum bitürlü atlatamıyorum galiba ameliyatımın günü uzayacak birtürlü kurtulamıyorum inşallah geçerde pasartesiye kadar ameliyat olurum ama umutsusum gitmiyo bitürlü:19:

Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar ben de 31 ocakta ameliyat oldum. Bende de yaklaşık 8 cm miyom vardı. Açık ameliyat oldum denizlide. Ameliyat sırasında 2 tane daha yavru miyom varmış( biri yarım diğeri 1 cm) doktor onları da temizlemiş. Miyom içimde çürüme yapmış ve doktor iyiki almışız dedi. Şu an çok şükür iyiyim.2 gün sonra taburcu oldum. Ben de çok korkuyodum rahmim alınır mı çocuğum olur mu diye. Hatta ağlayarak ameliyata gittim. Ama çok şükür şu an iyiyim. Doktor en az 6 ay beklemek gerekir bebek için dedi. Hayırlısı olsun önce biz sağlığımıza kavuşalım. Bebişlerimizi de hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Tekrar geçmiş olsun.

6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor

çilek merhaba,
yeni gördüm yazını geç kalmadıysam bende birşeyler demek isterim,
bak ben 41 yaşındayım, önceleri bende yumurtalık kisti oluyordu ameliyat felan oldum derken yıllar geçti bebek olmadı, son 3 yıldır tüp deniyoruz, bu arada son 3 yıldır da ufak cm de ıkı tane miyom oluştu rahimde, yerleri önemli diyor dr lar, birte cm önemliymiş, yani çok büyük değiller,
ancak iki hamiliektede bebeğin kalbi durdu daha 7. haftalarda, kimisi miyom dedi kimisi genetik dedi,
ben çok dr dolaştım,
ama çoğo prof ki hepsi isimli bunların asla ameliyat önermedi bana, belki cm leri ufak diye,
ama bir risk de hep var tabi,
en son bana rezerv azlığı dendi , bebek olmayabilir dendi donasyon felan önerdiler,

şu anki dr da diyorki, eğer donasyon olacaksa buna karar verirsen diyor, miyomlaro temizlemek lazım diyor, tabi ameliyattan bir a6 ay sonra ancak tüp vesaire denenbiliyor,
ama yaşın ileri olduğu için ben çok sıcak bakmıyorum, allah mafaza herhangi bir komplikasyon olursa kanama felan gibi ameliyat esnasında ya rahmi alıverirlerse ne halt ederim yani,
o yüzden şu anda tüp deniyoruz, rgl olmayı bekliyorum bakalım ne olacak,

miyomların hemen alınması gerekmiyor,
sana prof. dr. yusuf ziya yergök ü öneririm, kadıköyde yeri ve gereksiz asla ameliyat yapmaz,
ve kısırlık uzmanı aynı zamanda da, lütfen git bir görün ona inan çok memnun kalırsınn,

çok sevgiler, herşey gönlünce olsun inşallah canımmm,

6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor

mrb canım.ben çok korktuğunu hissederek bildiklerimi yazmak istedim.öncelikle şunu söyleyebilirim ki bu ameliyat ve hastalık öyle korkulacak bir şey değil.her 3 kadından 1 inde oluyor.bu 40lı yaşlardan sonra daha da artıyor.onedenle okadar panik olma :4: akabinde rahim almak işin en kolay yani.miyom olduğunda ameliyatı almak doktorlar için uğraşı gerektirmeyen en basit yol.en basitinden benim annem oldu geçen aylar içerisinde kendisi 45 yaşında ve çokta rahat geçti ameliyatı.ankarada keçiören eğitim araştırmada oldu.doktoru mükemmel bir hanımefendi en güzel kararı o verdi ve sorunsuz bir ameliyat oldu annem.şuan gayet iyi.çokta korkuyordu ama rahatlıkla atlattı.
bende o doktora gidiyorum bi problem yaşadığımda :1: bebek açısındanda bi sıkıntı olmaz ayrıca miyomu eriten çokta basit bir yiyecek var meyve yani bunu pek kimse bilmez çokta pahalı değil greyfurt :40: bol bol ye hem çok sağlıklı hemde miyomu eritiyor.teyzeminki böyle yok oldu..
bildiklerim bukadar umarım sende tatlı tatlı bebeişlere sahip olur mutlu olursun. çok sağlıklı bir ömür diliyorum eşinle hoşçakal. :3:

rahimde parçalar halinde 3 tande ur. 3 aylık hamile kadını düşünün o kadar büyüklüğü. myon ameliyatı maliyeti ortalama ne kadar olur?

Back