6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor
çilek merhaba,
yeni gördüm yazını geç kalmadıysam bende birşeyler demek isterim,
bak ben 41 yaşındayım, önceleri bende yumurtalık kisti oluyordu ameliyat felan oldum derken yıllar geçti bebek olmadı, son 3 yıldır tüp deniyoruz, bu arada son 3 yıldır da ufak cm de ıkı tane miyom oluştu rahimde, yerleri önemli diyor dr lar, birte cm önemliymiş, yani çok büyük değiller,
ancak iki hamiliektede bebeğin kalbi durdu daha 7. haftalarda, kimisi miyom dedi kimisi genetik dedi,
ben çok dr dolaştım,
ama çoğo prof ki hepsi isimli bunların asla ameliyat önermedi bana, belki cm leri ufak diye,
ama bir risk de hep var tabi,
en son bana rezerv azlığı dendi , bebek olmayabilir dendi donasyon felan önerdiler,
şu anki dr da diyorki, eğer donasyon olacaksa buna karar verirsen diyor, miyomlaro temizlemek lazım diyor, tabi ameliyattan bir a6 ay sonra ancak tüp vesaire denenbiliyor,
ama yaşın ileri olduğu için ben çok sıcak bakmıyorum, allah mafaza herhangi bir komplikasyon olursa kanama felan gibi ameliyat esnasında ya rahmi alıverirlerse ne halt ederim yani,
o yüzden şu anda tüp deniyoruz, rgl olmayı bekliyorum bakalım ne olacak,
miyomların hemen alınması gerekmiyor,
sana prof. dr. yusuf ziya yergök ü öneririm, kadıköyde yeri ve gereksiz asla ameliyat yapmaz,
ve kısırlık uzmanı aynı zamanda da, lütfen git bir görün ona inan çok memnun kalırsınn,
çok sevgiler, herşey gönlünce olsun inşallah canımmm,