miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

bu arada benım kuzende de mıyom varmıs ve amelıyat ol denmıs gıtmeden bırının tavsıyesıyle zegeret otu yanı keten tohumu sabahları ac karnına ıcıp oyle gıtmıs ve dr sen ne yaptın da bu kadar kuculdu demıs bana da tavsıye ettı ve ben de kullanıyorum yaklasık 10 gundur ondan dolayı mı mıyom 2 cm kadar kuculdu bılmıyorum ama 2 mayısta tekrar kontrolum var gıdınce sızı sonuctan haberdar ederım .eger etkısı oluyorsa neden bıcak altına yatılsın kı rahımle ılgılı amelıyatlar rısk tasıyor cunku sonrasında yapışıklık vb seyler cok duydum . ama ben yıne de rıske atmıyorum hem dr kontrolune sureklı gıdıyorum

Canım benimde iki myomum var. Birisi son ayda 1 cm buyuyerek 5 cm ye ulaştı.tup bebeğe başlıycaz ama dojtor ne der bilmiyorum. Bu keten tohumunu nasıl kullandınız?

Canım benimde iki myomum var. Birisi son ayda 1 cm buyuyerek 5 cm ye ulaştı.tup bebeğe başlıycaz ama dojtor ne der bilmiyorum. Bu keten tohumunu nasıl kullandınız?
Canim oguttum robotta toz haline getirdim sabah ac karnina bir bardak sute katip ictim

keten tohumuyla miyomları küçülen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…