miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım:17:
Doktorlar kendilerini garantiye almak adına onu her hastaya söylüyorlar. Binde bir de olsa böyle bir ihtimal olduğu için Hiç korkma güzelim. Benim doktorum da söylemişti ve ben günlerce ağladım. Dediğim gibi hep boşu boşuna bir sürü gözyaşı döktüm. Dualarımız seninle arkadaşım sen de inşallah güzel bir ameliyat geçireceksin.

canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım:17:

hiç bişi olmaz Allahın izniyle... öyle birşey olursa da ki Allah göstermesin senin canın tehlikededir ki bunu yapıyolardır aşırı kanamadan dolayı yapılıyomuş.. o aşamada zaten hiç bişi senin canından sağlığından önemli olamaz.. iyi haberlerini bekliyoruz..

Bekarım,1 sene önce tesadüfen kontrol esnasında SUBMUKÖZ MİYOM teşhisi kondu. Yani rahim dışında oluşmuş bir miyom. 1 sene içinde 6,5 cm den 7 küsüre çıktı. Ameliyat dendiği için korkudan 4 dr gezdim:( en son gitiğim prof. da ameliyat olman gerekir deyince bu sene ocak ayında ameliyat oldum. Hiç korktuğum gibi olmadı...:) Sezeryan ameliyatı ile aynı...sonrasında kanama falan olmadı. :nazar: Dr.um Esenler Hayat Hastanesinde Opr. Dr. ÜMİT BEYATLI...şeker gibi biri.

Olmanız gerekiyorsa olun.
Daha fazla eziyet çekmeyin.
İNANIN ARTIK GECELERİ HUZURLA UYUYORUM:) :nazar:

7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.Ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.Kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:

7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.Ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.Kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

bendede en büyüğü 4 cm olan büyüklükleri ceviz, fındık kadar çeşitli myomlar var, doktora gidiyorum hamile kalmamı olmazsa ameliyat diyo ve ben Allahın gücüne gitmesinde hamile kalabileceğimi pek sanmıyrm myomlar engelliyo çünkü ve eşim çocuk hastası onun adına üzülüyorum gözlerim doldu yine bana dua edin ameliyatta riskli herşey Allahtan ama bu durumuma üzülüyorum herşeyin hayırlısı inşallah hamile kalabilirim arkadaşlar:(

benimki rahmi dışındaymış sezaryanda rahimi yıkarken farketmişler :59:ama poblem olmadı hamileliğim güzel geçti üzülme doktoorun ne diyor:97:belki olur.şükür mensim başladı hiç ağrım yok 2 aydır mahvolmuştum sanırım miyomum büyümez umarım:nazar::nazar:

slm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın arkadaşım kimseler yok çilekden haber yok hiç nerelerde acaba:16::16:
Ben de iyiyim arkadaşım sağol iyi olmana sevindim evet bende merak ediyorum doğrusu çalışıyor ya herhalde ondan giremiyor umarım iyidir.

hiç bişi olmaz allahın izniyle... öyle birşey olursa da ki allah göstermesin senin canın tehlikededir ki bunu yapıyolardır aşırı kanamadan dolayı yapılıyomuş.. O aşamada zaten hiç bişi senin canından sağlığından önemli olamaz.. Iyi haberlerini bekliyoruz..

bu perşembe yatıracaklar canımm cuma gunu ameliyatım olacakmış hadi hayırlısı inş .umarım herşey güzel gider de sizlerle sevıncımı paylaşırım .çok teşekur ederım arkadaşlar yorumlarınız içinn..

7 sene önce sezaryaan doğmumda rahmin dışında 11*7*6.5 cm boyutıunda miyom çıktı.ultrasonda belli olmamıştı 6aydan sonra bebişimin kilo alması yavaştı ben miyoma bağlıyorum dev gbi olmuş sonuçta rahmimden beslenmiş.2 senedir farkedilmiş yavaş büyüyen şimdi 2.5 cm miyomum var tam olmasada spiralime yakın.2 aydır çok sancım vardı meğer bozulmuş miyom doktorum yeni beslenecek damar bulmazsa büyümesi durur dedi.kanaman ve sancın artarsa alırız dedi.3 ay sonra belli olacak:26:

allah şifa versın canım..

bekarım,1 sene önce tesadüfen kontrol esnasında submuköz miyom teşhisi kondu. Yani rahim dışında oluşmuş bir miyom. 1 sene içinde 6,5 cm den 7 küsüre çıktı. Ameliyat dendiği için korkudan 4 dr gezdim:( en son gitiğim prof. Da ameliyat olman gerekir deyince bu sene ocak ayında ameliyat oldum. Hiç korktuğum gibi olmadı...:) sezeryan ameliyatı ile aynı...sonrasında kanama falan olmadı. :nazar: Dr.um esenler hayat hastanesinde opr. Dr. ümit beyatlı...şeker gibi biri.

Olmanız gerekiyorsa olun.
Daha fazla eziyet çekmeyin.
Inanın artık geceleri huzurla uyuyorum:) :nazar:

inaşallah bende senın gıbı huzurla uyurum canım ..bakalım bu cuma amelıyat hayırlısı artık..

bu perşembe yatıracaklar canımm cuma gunu ameliyatım olacakmış hadi hayırlısı inş .umarım herşey güzel gider de sizlerle sevıncımı paylaşırım .çok teşekur ederım arkadaşlar yorumlarınız içinn..

slm arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelrsin senin için dualarımız seninle şimdiden geçmiş olsun:16:

şimdiden çok geçmiş olsun canım.. Allah sağlık sıhhat versin.. gönlünce olsun herşey.. moralini yüksek tut..

evet canım ben asyadayım maltepede altunızadede memurum mutlaka haber verıcem sana ama sanırım ben mıyom amelıyatından vaz gecıcem gıbı
:50:

yaa arkadaslar bende istanbul asya tarafinda oturuyorum benimde 6 cmlik rahmime dogru hizla buyumus bi miyomum cikti omer faruk vanliogluna gittim medicanada ameliyat dedi ama cok korkuyorum bi aksilik olursa rahim alinabilirmi kafam allak bullak bi kac doktora daha gosterip ole karar vermek istiyorum bana iyi bi doktor onerecek olan arkadaslar varmi yoksa vanlioglu iyimidir bilemiyorum arastir arastir beynim durmak uzere cokta korkuyorum dogrusu...

Ayrica ameliyat oncesi testler tetkikler neler istyorlar bendeden kan sayimi ve kangrubundan baska birsey istemedi daha tarih almadm bi iki doktora daha goruneyim diye ama...

Ne olur fikir verin:58:

Sanırım bende de miyom var.sık adet görmeye başladım.önceleri iki adet arasında hafif kanamalar oluyordu 1 er 2 şer günlük şimdi ise adet olduktan 1 hafta sonra yeniden oldum 6.günü olmasına rağmen kanamam hala geçmedi ,henüz herhangi bir ağrım yok. internetten araştırdığım kadarıyla belirtiler miyom u gösteriyor.Annemde,ailemde olmayan bir rahatsızlık bu .bekarım evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.Doktora gidersem bu teşhis konulacak diye çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.Biran önce kontrole gitmem gerektiğini biliyorum.
:(:(Allahım ne kadar zor şeyler bunlar sağlık ne kadar kıymetli,hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yaşıyacağım.Henüz kimseye anlatmadım, anlatamadım çünkü çok üzülecekler :((Dilerim ki Allah herkesin derdine derman versin,kimseyi zor durumda bırakmasın.neolur birileri bana yol göstersin çok çaresiz hissediyorum kendimi

ne yaptin arkadasim gittinmi doktora ne olur ihmal etme ben tesadufen ogrendim miyomum oldugunu banadoktor onemli degil bilmem kac kadinda goruluoyrmus dedi bende uzerinde durmadim sonra smear test icin doktora gittigimde sok oldum 6 cm olmu miyomum ve rahmimin yarisini kaplamis iki haftadir kafayi yiyorum arastirmaktan beynim durdu hangi doktora gitsem ne yapsam nasil olacak diye rahmim bile alinabilirmis oyuzden arakdasim ihmel etme bi an once git belkide gitmissindir ben gec yaizyorum ama

eevt arkdşlar şükür evime geldım... mıyomumu aldılar :64: yanlız çok korkarak stres yaparak gıttım gereksiz yapmısım ama can işte insan korkuyor panık mutlaka yapıyor. bayıltıldım alınmış :) ama agrılarım var tuvalete giderken zorlanıyorum yataktan kalkarken otururuken zor oluyor .ama oluyor işte kurtuldum yaa rahımede bırşey olmadı şükürler olsun....hemen bebek düşünüyorum orda herkez bebegını alıp evıne gitti :( ben öyle olmadım ama sevınçlıydım mıyomum yok artık :64:

eevt arkdşlar şükür evime geldım... mıyomumu aldılar :64: yanlız çok korkarak stres yaparak gıttım gereksiz yapmısım ama can işte insan korkuyor panık mutlaka yapıyor. bayıltıldım alınmış :) ama agrılarım var tuvalete giderken zorlanıyorum yataktan kalkarken otururuken zor oluyor .ama oluyor işte kurtuldum yaa rahımede bırşey olmadı şükürler olsun....hemen bebek düşünüyorum orda herkez bebegını alıp evıne gitti :( ben öyle olmadım ama sevınçlıydım mıyomum yok artık :64:

geçmiş olsun arkadaşım bende senin gibi çok korkmuştum ama herşey bitince sevniyosun o ağrılarında bitecek hamdolsun miyomdan kurtuldun budan sonra iyi gececek inşallah birgün bizde bebeğimizlen hastaneden çıkarız:16::16:

Back